Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe collectie rolgordijnen Luxaflex

Luxaflex introduceert de nieuwe collectie Twist Rolgordijnen. De collectie, die bekend staat om de twee stoffen die soepel langs elkaar schuiven in een open, halfopen of gesloten positie, is in nieuwe kleuren en dessins beschikbaar. Naast strepen, cirkels en grafische prints zijn er nu ook glanzende en getextureerde stoffen in uiteenlopende kleuren en met nieuwe digitale dessins ontworpen.

Het Luxaflex-ontwerpteam heeft vier nieuwe digitale patronen in twaalf kleuren gecreëerd. Met tinten als aardegroen, pastelblauw, krachtig roze of mauve en de verfijnde patronen in vloeiende, natuurlijke vormen met bladeren en dansende schaduwen of modernistische, hoekige lijnen krijgt deze raamdecoratie extra elegantie. Deze unieke dessins worden zowel op de transparante als verduisterende banen van de Twist® stoffen gedrukt en zorgen voor een stijlvol geheel, passend bij iedere interieurstijl en -smaak.

Voor extra helder doorzicht zijn de Luxaflex Twist Rolgordijnen verkrijgbaar met de nieuwe weeftechnieken van ClearView™. De verduisterende stroken kunnen voor de transparante stof worden geschoven, zodat de lichtinval en privacy naar wens aangepast kunnen worden en schittering wordt voorkomen. Deze stof is beschikbaar in tien kleuren die exclusief voor Luxaflex ontworpen zijn. Daarnaast is het mogelijk om deze collectie met het slimme bedieningssysteem PowerView Motorisation te bedienen. Daarmee zijn de Twist Rolgordijnen vanaf iedere locatie en op ieder moment te bedienen via de afstandsbediening, de app of een slimme assistent.

Meer informatie:
Luxaflex
www.luxaflex.nl 

Publicatiedatum: