Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Wonderlust brengt de ongerepte natuur naar binnen"

Nieuwe stoffencollectie Wonderlust gelanceerd

Mrs.Me heeft een nieuwe collectie stoffen gelanceerd genaamd Wonderlust. "De stoffen van de Wonderlust collectie zijn toegewijd aan integer vakmanschap en verfijning. Harmonie met oog voor detail, met bewondering en respect voor de natuur. Wonderlust brengt de ongerepte natuur naar binnen", vertelt Mrs.Me. "De stoffen hebben unieke dessins in een scala aan kleuren en texturen. Van spreien tot dekbedsets, plaids en sierkussens met florale en animale patronen."


FOTO: Went&Navarro.

Arcadia

Arcadia is geïnspireerd op de natuur: buiten komt binnen in natuurlijke kleuren, vormen en structuren. Sierkussens vol imaginaire beelden van gebladerte en jaarringen, een dekbedovertrek met een jacquard visgraatmotief, een royale sprei en een plaid met een dessin van eigen ontwerp.
 
Episode
Episode is een set van dekbedovertrek en slopen, uitgevoerd in 100% katoen met een zijdezachte finish. Het jacquard geweven doek toont een subtiel visgraat dessin. In het overtrek is een handige ritssluiting verwerkt, zodat het dekbed niet kan verschuiven.

Crystalline
Crystalline is een jacquard geweven plaid van 130 x 180 cm, uitgevoerd in 100% wol. Dit ontwerp van Mrs.Me is geïnspireerd op de organische geometrie van architecturale lijnen in de natuur. De ogenschijnlijk willekeurige vlakverdeling van afwisselend lichtgrijs en naturel getinte, rechthoekige vormen doen denken aan barsten in een ijsoppervlak of de ingenieuze structuur van een spinnenweb.   


FOTO: Went&Navarro.

Trunk
De jaarringen van bomen vormen zich grillig, maar volgens een vast stramien. Sierkussen Trunk laat het zien in een fraai reliëf van jacquard velours. Het basisdoek is een mix van viscose, katoen en polyester. De pool is een melange van katoen en viscose. Trunk en is beschikbaar in de kleuren Ash en Blush. 

Dawn 
Dawn is een linnen bedsprei in roze, verlopend naar grijs. Sierkussens met motieven van gebladerte en hout.  

Celeste
Sprei Celeste is van gewassen linnen wat losjes geweven is met twee kleuren garens. Aan een zijde voert lichtgrijs de boventoon, aan de andere zijde roze. Het crinkle effect geeft de sprei een nonchalante, bohemian uitstraling. 
 
Lagoon
Mrs.Me: "Lagoon bewaart een rijkdom aan ideeën en stoffen, verwerkt in spreien, sierkussens en dekbedsets. De stijlkeuze is universeel: van fleurig tot sober in kleur, van verfijnd tot opvallend in textuur. Alle items zijn goed te combineren met verschillende interieurstijlen."
 
Fleur en Bloom
Sierkussen Fleur is voorzien van bloemen en bladeren van aaibaar jacquard velours. Kussen Bloom is een moderne interpretatie van klassieke wandtapijten. Op het jacquard geweven basisdoek, een mix van polyester, viscose en katoen, is een grafisch patroon van bloemen geprint.
  
FOTO: Went&Navarro.

Avalon
Natuurlijke materialen in contrasterende kleuren zijn de basis van plaids en spreien Avalon.  

Lash
Dekbedset Lash is uitgevoerd in wit katoen percale thread count 400. Overtrek en slopen zijn omzoomd door borduursteken in de tint Steel Grey. In het dekbedovertrek is subtiel een handige rits verwerkt, zodat het dekbed niet kan verschuiven.

Flow    
Flow is een gewatteerde bedsprei van drie meter lang. Flow heeft een opvallend structuurcontrast en is tweezijdig te gebruiken. Een zijde is gemaakt van glad, zacht glanzend viscose velours; de andere zijde is van gekreukeld viscose linnen. 

Meer informatie:
MRS.ME
Oostelijke Handelskade 639
1019 BW Amsterdam
tel. +31 (0)20 320 30 24
[email protected] 
www.mrsme.com

Publicatiedatum: