COREtec opnieuw officieel partner Eredivisieclub

Fortuna Sittard verwelkomt voor het tweede jaar op rij COREtec als Official Partner. COREtec heeft er ook nog eens voor gezorgd dat er bijkomend meer dan 1.250 m2  prachtige nieuwe COREtec vloeren in de Rabobank Business Lounge liggen en in de VIP Sympathisanten ruimte.

Vorig seizoen voorzag USFloors de COREtec vloeren in de Business Club, diverse skyboxen en Brasserie 54.

Commercieel manager van Fortuna Sittard Jiry Funke: “We proberen de hospitality bij Fortuna Sittard stapsgewijs naar een nóg hoger niveau te tillen. De verlengde samenwerking met COREtec®  helpt ons bij het realiseren van die doelstelling. Onze Business Partners zijn in hun nopjes met de nieuwe ‘look and feel’ van de diverse ruimtes in het stadion. Wij als Fortuna zijn dat uiteraard ook.” Daar sluit algemeen directeur Ivo Pfennings zich bij aan. “We hebben de afgelopen drie jaar enorme stappen gezet en de vloer van COREtec® is wat mij betreft de absolute kers op de taart. We hebben ongelofelijk veel complimenten gekregen van onze business partners. Op deze manier laten we niet alleen in woord blijken dat we hen optimaal willen faciliteren, maar ook in daden.”

Jan Dossche – President USFloors International heel tevreden met installatie COREtec vloeren in Stadion Fortuna Sittard :  “Nadat USFloors de voetbalstadions van Sporting Lokeren en Beerschot – Wilrijk van nieuwe COREtec vloeren voorzien had, hebben we nu een heel mooie referentie met de tweede renovatie  het voetbalstadion van Fotuna Sittard in de Nederlandse Eredivisie. We zijn fier om Official Partner te zijn van Fortuna Sittard tussen wereldmerken als Mc Donalds, KPN en Telegaaf.  Sportsponsoring is de laatste decennia enorm geëvolueerd. Sport is emotie. Het genereert heel wat media aandacht en bereikt de juiste doelgroep.  Voetbal is wereldwijd en ook in Nederland de meest gemediatiseerde sport, dus ideaal geschikt om de ‘wereldkampioen’ in watervaste meerlagige pvc vloeren – COREtec - te promoten. De duizenden bezoekers van Fortuna Sittard kunnen de COREtec vloeren op vele locaties in het voetbalstadion bewonderen. COREtec werd uitverkoren omwille van de unieke eigenschappen en de ideale toepassing in een renovatie omgeving. Onze nuchtere Noorderburen hebben al lang de kostenbesparende voordelen begrepen van een eenvoudig te plaatsen, hoogwaardige water- en slijtvaste planken- of tegelvloer zonder afbraakwerken of (dure) voorbereidingswerken. Slechts 8 mm dikte, gemakkelijk in onderhoud en met zorgvuldig gekozen decoren maken van COREtec de geschikte oplossing voor premium locaties waar veel volk voorbijkomt.

                                                                                                    COREtec the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank.

Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt noch krimpt in contact met vocht. Een COREtec-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem. “

Meer informatie:
COREtec
www.coretecfloors.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven