De tapijtenleverancier Harounian Rugs International is een samenwerkingsverband aangegaan met het merk Sunbrella Yarn. Samen zullen er nieuwe tapijten voor binnen en buitenshuis worden gecreëerd, die worden opgenomen in de collectie HRI Performance Rugs featuring Sunbrella. De tapijten zullen in verschillende prijsklassen beschikbaar zijn. Het aantal patronen bevat zowel moderne als traditionele ontwerpen. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van ontwerpen van grote namen als Wesley Mancini.


 
“De combinatie van het zachte, duurzame wol van Sunbrella en de vaardigheden in het maken van tapijten van HRI leidt tot een ongekend nieuw aanbod”, aldus Greg Rosendale van Glen Raven Custom Fabrics, het bedrijf dat de eigenaar is van het Sunbrella-merk. “Dankzij deze samenwerking kunnen we distributeurs en retailers een prachtig product aanbieden dat aan de hoogste kwaliteitseisen op de markt voldoet.”

Het aanbod aan tapijten van HRI bestaat uit een continu wisselende groep creaties, die special zijn ontworpen om de hedendaagse trends in interieurdesign aan te vullen. Kleur, textuur, ontwerp, stijl en kwaliteit zijn enkele van de criteria waar HRI elk individuele tapijt op baseert. Na een uitvoerig inspectieproces worden alleen de beste tapijten in een leveringstraject naar de eindgebruiker geplaatst.

“We zijn erg blij met de samenwerking met Sunbrella”, zegt David Grasse van HRI. “Het samenvoegen van deze twee iconische merken zorgt voor een nieuwe standaard binnen de tapijtensector.”

Meer informatie:
Sunbrella
www.sunbrella.com