Deze week lanceert Headlam een aanvulling op de lifestyle-interior gordijncollectie. Een commerciƫle set met zes items variƫrend van black out en semi-verduisterend tot een inbetween met moderne print plus een velours item.

Headlam geeft de nieuwe modellen nog niet prijs, maar pas in de woonmaand oktober. Wel is er een sneak peak, die de Inlight laat zien; een soepel vallende kamerhoge inbetween. De 31% linnen in dit item zorgt voor de natuurlijke uitstraling. 

Hide Away en Nightwish.
Lekker lang uitslapen kan met deze twee nieuwe stoffen. De Hide Away is een black out, vaak hebben stoffen voorzien van een blackout coating een stugge valling. De Hide Away valt soepel.


De Hide Away

Soft-Tone
Een inbetween met print. Een grafische print in 4 subtiele kleuren. De kleur 21 Olive van de Soft-Tone sluit perfect aan bij de zojuist bekendgemaakte Flexa kleur voor het jaar 2020, de Flexa Tranquil Dawn. Een subtiele rustgevende lichte mist groen tint. 

First Love
Van de First Love geloven wij dat dit een echte bestseller gaat worden. Een velours die het allemaal heeft; mooi soepel vallend, geweldig kleurenpallet en geeft warmte aan het interieur. Mooi om bij het gordijn ook ton sur ton kussens te laten maken.  

Verkrijgbaar in een First Love promo pakket: Twee showbanen in de gewenste kleuren met daarbij een sfeervolle Visual die de stijl en het gevoel van het gordijn weergeeft.

Meer informatie:
Headlam
sales@headleam.nl 
www.headlam.nl