Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pure & Original introduceert limited herfst- en winterkleurencollectie

Het komende seizoen zal de bestaande kleurencollectie van 178 kleuren worden ge├╝pdatet met de tweede limited edition kleuren: herfst winter 2019-2020. We beschrijven deze kleuren als diep, krachtig, intens, comfortabel en passievol.

De namen voor de Pure & Original kleuren geven altijd een goed beeld van hoe de kleur eruit zal komen te zien, zoals bij bijvoorbeeld Elephant Skin of Ashes. Deze trend zet zich voort voor deze nieuwe kleuren - het zit allemaal in de naam. Caramel - Wanneer de bladeren van kleur gaan veranderen, weet je dat de herfst is begonnen. Laten we dat seizoen verwelkomen met het verzamelen van de gevallen bladeren, in al zijn kleurrijke diversiteit.

Dry Terra - Het weer is aan het veranderen, en met de komst van de herfstregen, verandert de bodem van kleur van licht oranje naar donkerrood en bruin.

Ink Blue - Wanneer de nacht valt, krijgt de lucht een diepblauwe tint. Laat u meenemen door die kleur, van blauw naar zwart, en waarheen dan?

Marsala - Pak een deken, een kop thee, en geniet van de warmte. Passievol en comfortabel.

Bohemian Vintage - Donder, regen, en eindeloze wolken. Het is koud buiten, maar binnen maken we het gezellig en warm. Geniet van de sombere dagen met een boek, film of je favoriete spel.

Blue - Blauwe luchten zijn nog helderder als het vriest. De lucht voelt zuiver, dun en je kunt het helemaal tot je tenen inademen. Alsof het je optilt. Vul jezelf met energie.

Plum - Een energetische kleur om de donkere dagen op te lichten. Diep en intens.

De kleuren zijn beschikbaar in alle verfkwaliteiten: Fresco Lime Paint, Licetto matte afwasbare verf, Marrakech Walls, Classico krijtverf, Carazzo vloerverf, Traditional Paint lakken en Kalei gevelverf.
De collectie is geïntroduceerd op een aparte kleurenkaart en zal niet worden toegevoegd aan de reguliere kleurenkaart.

Over Pure & Original
Pure & Original is een Nederlandse verfmerk dat bekend staat om zijn professionele en exclusieve wandafwerking. De meeste mensen zijn bekend met krijt- en kalkverf in natuurlijke tinten, maar diepere tinten en uniekere afwerkingen als Marrakech Walls worden steeds meer ontdekt. Alle verfkwaliteiten zijn watergedragen en gekleurd met natuurlijke pigmenten.

Meer informatie:
Pure & Original
[email protected]  
www.pure-original.nl 

Publicatiedatum: