Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met presentaties door Rebel Walls en Sandberg Wallpaper,

Van Sand laat nieuwste behangcollecties zien in ETC Design Center in Culemborg

Op 23 september presenteert Van Sand in het ETC Design Center in Culemborg de nieuwe collecties behang. Vertegenwoordigers van Sandberg Wallpaper en Rebel Walls zijn dan aanwezig en geven een presentatie over de behangcollecties.

Van Sand is gespecialiseerd in muurverf en behang. De uitgebreide collectie verf & behang van het bedrijf is samengesteld door de merken Little Greene, Rebel Walls, Coordonné, Sandberg Wallpaper, 1838 Wallcoverings, Paint & Paper Library en Tres Tintas. Ett Hem by Sandberg
Het nieuwe ontwerp van Sandberg heet Ett Hem. Dit is een serie behang die doet denken aan de vroege zomer. De collectie bestaat uit levendig maar rustgevend behang, voor een knus en huiselijk gevoel. "Ett Hem is Zweeds voor 'een thuis' en het harmonieuze samenspel van patronen en subtiele tinten is kenmerkend voor ons erfgoed", vertelt een woordvoerder van Sandberg. Ook de Rosenholm en Edvin collecties zijn uitgebreid met nieuwe ontwerpen en vernieuwde kleurenpaletten. De volledige collectie komt uit in februari 2020, een aantal referenties zijn al beschikbaar vanaf heden.

Scandinavia by Rebel Walls
"Het woord natuur kan de natuurlijke omgeving, het land en de zee of persoonlijke kwaliteiten beschrijven. De verbinding tussen de mens en de natuur is sterk. Je kunt de mensheid uit de natuur halen, maar je kunt de natuur niet uit de mensheid halen. Scandinavië is de verzamelnaam van drie Scandinavische landen. Zweden, waar Rebel Walls ligt, Noorwegen en Denemarken. Onze talen zijn vergelijkbaar, maar onze natuur is dat niet. Dat is de sensatie ervan. In deze behangcollectie bieden de reuzen van de Noorse bergen aan om hun huis te delen, kan je tijd doorbrengen in de zoute zeeën van de Deense kust en heeft Zweden een weelderig groene omgeving gemaakt. De locaties van deze spectaculaire uitzichten zijn door gepassioneerde en professionele natuurfotografen vastgelegd. Dit is onze eerste, volledig op foto's gebaseerde behangcollectie", vertelt Linda Pålemo, designer bij Rebel Walls. De verschillende texturen van de natuur zullen met de nieuwe, matte en gladde afwerking van Rebel Mattic tot hun recht komen.

Elodie by 1838 Wallcoverings
Elodie is een passende naam voor de weelderige collectie, omdat deze Franse naam welvaart en rijkdom betekent. Rijk aan kleuren, designstijlen en luxe uitstraling. Elodie is geïnspireerd op Art Deco, een belangrijke interieurtrend voor 2019/20. "Nostalgische trends blijven de tijdperken uit het verleden doen herleven en hier vormen gebogen vormen en geometrische lijnen de glamour van vervlogen tijden. Deco-stijlen en vormen staan centraal en eenvoudige stencilachtige bloemen en prints uit de jaren 1930. De collectie bevat een gedurfd kleurenpalet van luxe tinten", laat een woordvoerder van 1838 Wallcoverings weten.

Van Sand
Van Sand is in 2008 met passie voor interieur opgericht door Sander Sprengers en heeft zich gevormd tot een service gerichte organisatie en vertegenwoordigt Internationale interieurmerken binnen de Benelux. 

Van Sand is op op 23 September 2019 aanwezig in stand 96C in het ETC Design Center. De presentaties door Sandberg Wallpaper & Rebel Walls staan gepland om 12:30 & 15:30 uur. Tussen de twee presentaties door staat de Swedish Fika klaar. 

Meer informatie:
Van Sand Paint & Wallpaper
info@van-sand.com
www.van-sand.com

 

Publicatiedatum: