Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
FOTOREPORTAGE

Meer dan 200 merken op Interieur Collectie Dagen zorgen voor veel bedrijvigheid

Het vakevent voor de professional in woning- en projectinrichting, de  Interieur Collectie Dagen (InCoDa), is weer ten einde. Van 15 tot en met 17 september stonden de deuren van de Evenementenhal in Gorinchem open voor het grote publiek. En die bezoekers kwamen met grote getale af op de vakbeurs, die één keer per jaar plaatsvindt. Afgelopen zondag werd de nieuwe huisstijl van InCoDa gepresenteerd. Waar de oude branding meer om kleur draaide, is de nieuwe huisstijl een oase van rust met de segmenten waar het totaalconcept om draait en met vernieuwde kleuren. 

Bekijk hier de complete fotoreportage.

Opvallend waren de vele nieuwkomers dit jaar en dat met name in de wandbekleding en textiel branche. Er waren meer dan 200 merken vertegenwoordigd. Er werden workshops gegeven in het Inspiratiecafé, dat in samenwerking met Luxaflex Nederland is opgezet, waar veel belangstelling voor was. De primeur was aan interieur bloggers en Instagram influencers Andrea de Groot van Living Hip en Marieke Rijksen van Whisperingbold. Zij vertelden de bezoekers hoe ze eenvoudig een insta(gram)-worthy winkelbeleving konden creëren waar de consument voor warm loopt. Ook gaven ze aan hoe je met die winkelbeleving weer authentieke online content kunt creëren en beiden gaven tips & tricks over social media.

Bekijk hier de complete fotoreportage.

Er heerste een gezellige drukte en er was ook sfeer gebracht door middel van diverse gestylde decoratiehoekjes, foodtrucks, inspiratiecafé en de bezoekers konden heerlijk eten en drinken kosteloos nuttigen. Exposanten waren stuk voor stuk (zeer) tevreden over deze 10e editie. 


Bekijk hier de complete fotoreportage.

Verder zagen bezoekers het werk van de deelnemers aan het Nationale Kampioenschap Parketleggen, Woning- en Projectstofferen en het Nationale Kampioenschap Meubelstofferen. Op de laatste beursdag werd bekend gemaakt wie zich de beste parketteurs, stoffeerders en meubelstoffeerder mag noemen (zie fotoreportage).

In 2020 vindt de vakbeurs plaats op zondag 13, maandag 14 en dinsdag 15 september 2020.