Vakbeurs in Evenementenhal Gorinchem duurt t/m 17 september

Interieur Collectie Dagen lanceert nieuwe huisstijl tijdens de openingsdag 2019

De vakbeurs Interieur Collectie Dagen is gisteren, zondag 15 september, succesvol geopend in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens deze openingsdag onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event. Waar de oude branding meer om kleur draaide, is de nieuwe huisstijl een oase van rust met de segmenten waar het totaalconcept om draait en met vernieuwde kleuren. Interieur Collectie Dagen gaat deze huisstijl volgend jaar, in 2020 doorvoeren en vindt dan plaats op zondag 13, maandag 14 en dinsdag 15 september.

"De nieuwe branding heeft veel overeenkomsten met de andere interieurvakbeurs van Easyfairs, namelijk Intirio. Aangezien Interieur Collectie Dagen en Intirio allebei sinds kort binnen hetzelfde bedrijf vallen, hebben we gekeken hoe we elkaar kunnen versterken. De samenwerking is gebaseerd op branding en kennis overdracht. Zowel Interieur Collectie Dagen als Intirio blijven twee aparte vakbeurzen die allebei een andere markt bedienen en een andere beleving hebben", legt Mascha de Bruin (Head of Events Interior & Retail) uit.

Meer dan 200 merken
Tijdens de eerste beursdag van Interieur Collectie Dagen was er nog meer te beleven dan alleen de onthulling van de nieuwe huisstijl. Alle bezoekers konden de nieuwste collecties en innovaties van meer dan 200 merken ontdekken. De eerste twee workshops in het Inspiratiecafé, dat in samenwerking met Luxaflex Nederland is opgezet, konden op veel belangstelling rekenen. De primeur was aan interieur bloggers en Instagram influencers Andrea de Groot van Living Hip en Marieke Rijksen van Whisperingbold. Zij vertelden de bezoekers hoe ze eenvoudig een insta(gram)-worthy winkelbeleving konden creëren waar de consument voor warm loopt. Ook gaven ze aan hoe je met die winkelbeleving weer authentieke online content kunt creëren en beiden gaven tips & tricks over social media.

Lezingen
Daarnaast werden er verschillende lezingen gegeven in het Inspiratietheater. O.a. werd er een paneldiscussie met inkooporganisaties/franchiseformules Colors@Home, Voor Verf en Wonen, Home Made By en de Woonspecialist speciaal voor de woninginrichters gehouden. Deze paneldiscussie wordt ook op maandag 16 september van 12.00 tot 13.00 uur wederom georganiseerd.
Verder zagen bezoekers de opening van het Nationale Kampioenschap Parketleggen, Woning- en Projectstofferen en het Nationale Kampioenschap Meubelstofferen. Op de laatste beursdag wordt bekend wie zich de beste parketteurs, stoffeerders en meubelstoffeerder mag noemen.

Over Interieur Collectie Dagen
De 10e editie van Interieur Collectie Dagen, het vakevent voor de professional in woning- en projectinrichting, is nog te bezoeken op maandag 16 en dinsdag 17 september in Evenementenhal Gorinchem (direct aan de A15 en A27).

Meer informatie:
www.interieurcollectiedagen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven