Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vier nieuwe collecties Dutch Walltextile Company

De Dutch Walltextile Company heeft tijdens Maison & Objet nieuwe textielbehangpatronen gepresenteerd. De nieuwe collectie is uitgebreid met vier types die zowel een natuurlijke indruk geven als een moderne, verfijnde air hebben.

De vier nieuwe collecties zijn Sandstone, The Tartan, Musa en Mahari. Sandstone betreft een aantal patronen met aardachtige kleuren, zoals gember en verschillende soorten bruin. The Tartan bevat patronen met diepe intense kleuren. De Musa-collectie is een aantal met de hand geweven meerkleurige behangpatronen van zijde. Mahari is tenslotte een aantal patronen waarbij gebruik is gemaakt van kunstleer in diepe kleuren voor een natuurlijk uiterlijk.

“Het doel van de nieuwe collectie is om het kalmerende effect van de natuur met de prominente stijlen van vandaag de dag te verbinden. Voor de gehele collectie is ook passende textiel verkrijgbaar, zodat elk project voor interieurontwerp met passende gordijnen of stoffering kan worden afgewerkt”, aldus oprichter Boudewijn Vogel.

Dutch Walltextile Company werd opgericht in 2014 en heeft zich sindsdien geprofileerd als een internationale leverancier van luxueus textiel voor interieurontwerp. Het bedrijf herinterpreteert traditionele producten door ambacht op een elegante manier met moderne stijlen te combineren. De gehele collectie wordt van uit een eigen werkplaats in Amsterdam ontworpen en gecreëerd. Textiel zoals Indiase zijde en rijke jacquard-fluweel worden standaard bij het eigen werk toegepast.

Meer informatie:
Dutch Walltextile Company
www.dwc-amsterdam.com 

Publicatiedatum: