Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe generatie rolgordijnen van Luxaflex

De nieuwste collectie rolgordijnen van Luxaflex®, marktleider op het gebied van raambekleding, bestaat uit meer dan 300 stoffen in vier verschillende transparanties met opvallende, trendy ontwerpen. Door innovatieve ontwikkelingen in de stoftechnologie en -werking, wordt gespeeld met licht, sfeer en structuur, wat een nieuwe dimensie aan het interieur geeft.

De vier transparanties zijn verkrijgbaar van transparant tot verduisterend, waardoor elke lichtbehoefte eenvoudig te reguleren is. Het Luxaflex®-ontwerpteam is wederom geïnspireerd door de natuur en dat is terug te zien in botanische prints, met de hand geschetste aquarellen, bladpatronen en weefdetails. Zo zijn natuurlijke looks gecreëerd in uiteenlopende dessins en vele unikleuren, van klassiek wit tot trendy tinten, die zowel in een modern als klassiek interieur passen. Met decoratieve onderlatten in hoogglanskleuren, natuurlijke houten details of een metallic afwerking wordt extra contrast gecreëerd.

Licht- en blikvanger
Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland licht toe: “In de kern zijn rolgordijnen eenvoudig van structuur, waardoor deze perfect zijn om je woning een prachtig accent te geven. Of je nu kiest voor een opvallende print of een glanzende transparante stof, met onze collectie kun je op leuke, nieuwe manieren de lichtinval en de mate van privacy regelen. Zeker met de vele decoratieve opties, zoals cassettes en baleinen, is je raambekleding niet alleen een lichtvanger, maar ook een blikvanger.”

Rolgordijnstof van gerecycled oceaanplastic
Het is mogelijk om in deze collectie rolgordijnen te kiezen voor geavanceerde, duurzame stoffen, zoals GreenScreen Sea-Tex™ gemaakt van Bionic Yarn. Dit is de eerste rolgordijnstof ter wereld die is gemaakt van gerecycled oceaanplastic. De gecertificeerde GreenGuard stoffen voldoen aan strenge normen voor chemische uitstoot en dragen bij aan een betere luchtkwaliteit in huis. De hardware in deze rolgordijncollectie is Cradle to Cradle Bronze Certified™ en dus op een verantwoorde manier en met respect voor de natuur geproduceerd. Wanneer er bovendien meerdere rolgordijnen naast elkaar geplaatst worden, sluiten deze zeer goed op elkaar aan en is de lichtkier zo klein mogelijk. Dit geeft de raambekleding een extra strakke uitstraling.

Slimme bedieningssystemen
De rolgordijnen zijn verkrijgbaar met het gepatenteerde LiteRise bedieningssysteem. Dit systeem is kind- en huisdiervriendelijk en brengt de raamdecoratie met een eenvoudige handbeweging omhoog of omlaag. Daarnaast is de collectie beschikbaar met PowerView®Motorisation voor ultiem gemak. Hiermee zijn de rolgordijnen te bedienen vanaf iedere locatie met een smartphone, tablet of afstandsbediening, maar ook met Google Home Apple, HomePod en Amazon Alexa.

Meer informatie:
Luxaflex
www.luxaflex.nl 

Publicatiedatum: