Kendix Allure introduceert dit najaar zes nieuwe kwaliteiten, deze zijn o.a. te zien in het ETC in Culemborg. Kendix Allure streeft naar interieurs waar materialen, kleuren en texturen in evenwicht zijn. Wie kiest voor Kendix Allure verstaat de meerwaarde van een verhaal achter een stof. De Allure 2019 collectie is een aanvulling op de sterke basis van uni’s en dessins welke in 2018 zijn geïntroduceerd. Nieuwe trendkleuren, projectgeschikte stoffen en een diversiteit aan dichte en transparante kwaliteiten met een rijke structuur zorgen voor een samenhang tussen beide collecties.

Kendix Allure – refined in 4 kleurgroepen
STYLED PURITY - Neutraal pallet met zachte zandtinten en ijsblauwe accenten. Kan goed gecombineerd worden met wit-variaties.
INTROVERT ELEGANCE - Van mysterieus indigoblauw tot staal- en zeetinten. Interessant om uit te breiden met linnen tinten of kalktinten.
SAVOURING CENTURIES - Diepe groene tinten gecombineerd met messing glans. Kan uitgebreid worden met zand-oker tinten.
EXPRESSING EARTH - Een warm pallet met aardetinten, gebrande sienna*, roestig rosé en warme houttinten. Prachtig te combineren met leisteen of ingetogen marmer.

Kendix Allure – refined bestaat uit 6 nieuwe kwaliteiten
ISHI - Linnenmix met diepe kleuren als gevolge van een double face weefsel. De Ishi verbeeldt de ruwe schoonheid van linnen en heeft een kreukend effect.
BERYL - Transparante linnenmix bestaande uit een melange garen met slub effectjes.
MARBLE - Luxueuze chenille-linnen jacquard met een dessin van marmer.
SERENE - Een projectgeschikte egale transparant, in een Allure-kleurreeks met subtiele glans.
SOIL - Heavy-weight, sober chique linnen mix met subtiele slubjes. Deze droge dichte stof is beschikbaar in een grote kleurreeks.
ASPEN - Een satijn-glans velours in Trevira CS. Tevens kan deze stof als meubelstof gebruikt worden.

Meer informatie:
KENDIX
info@kendix.nl
www.kendix.nl