Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe ontwerpen behang Devon&Devon

Devon&Devon presenteert tijdens Cersaie 2019 Gold Leaf en Antique Gold, twee nieuwe toevoegingen aan het eigen assortiment behang. De nieuwe ontwerpen Gold Leaf en Antique Gold geven elegante lichtpatronen weer. De nieuwe ontwerpen zijn van de hand van Vito Nesta, Francesca Greco en Nina Farré.

De behangpatronen maken gebruik van thema’s zoals sobere motieven, droomachtige landschappen, bloemen- en dierenprints, optische en 3D-effecten die aan Art Deco doen denken en eclectische verwijzingen naar motieven uit de 19e en 20e eeuw.

Deze thema’s zijn in het verleden vaker door Devon&Devon gebruikt en zijn dus op zich niet nieuw. Wat wel nieuw is, is de nieuwe dubbel vinyllaag, die het geheel een glanzende afwerking geeft. Het goud dat in het papier is verwerkt versterkt het effect van het Gold Leaf-patroon. Bij Antique Gold brengt het gouden pigment het diffuse glittereffect tot leven.

Gold Leaf en Antique Gold zijn vervaardigd in Italië. Ze zijn brandvrij, stevig qua structuur, makkelijk aan te brengen en ook met gemak weer van de muur te verwijderen. Het behangpapier scheurt niet en verliest ook niet zijn vorm als deze met lijm wordt aangebracht. Verder zijn ze van duurzaam materiaal gemaakt. Het inkt dat voor de patronen is gebruikt is geurloos en nikkelvrij. Verder zijn de behangrollen zorgvuldig op maat gesneden en garanderen zeer nauwkeurige verticale snijvlakken, zodat de verschillende rollen doorlopend op elkaar aansluiten.

Meer informatie:
Devon&Devon
www.devon-devon.com 

Bron: Archiproducts

Publicatiedatum: