Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Geïnspireerd op architecturale beweging van Art Deco-periode"

La Aurelia presenteert nieuwe behangcollectie

La Aurelia Design slaat een nieuwe richting in met de nieuwe wallpaper collectie Boutique Mood. "De nieuwe collectie is een exclusieve, esthetische serie, geïnspireerd op de architecturale beweging van de Art Deco-periode. De kleuren en motieven zijn karaktervol en geven een chique transformatie aan het interieur. Het voelt alsof er kunstschilderingen op de muren zijn aangebracht in plaats van behang. Hierdoor wordt de functie overstegen door de visuele ervaring, die adembenemend is. De sfeervolle en warme tinten doen denken aan beroemde hotels en de mooiste lounges ter wereld", vertelt Aurelia Ebbe. 

De wallpapers worden speciaal op maat gemaakt, met een herhaald patroon of op schaal. De collectie is verkrijgbaar als hoge kwaliteit vliesbehang op de rol of als naadloos behang met een verfijnde textiele uitstraling.

La Aurelia Design is opgericht door Aurelia Ebbe en is een behangproductie- en ontwerpstudio in de buurt van Amsterdam. De design studio werkt voor projecten wereldwijd, zowel in residentieel als commercieel vastgoed, onder leiding van Aurelia. 

La Aurelia Design nodigt bezoekers uit voor een presentatie in de showroom in ETC Design Center Europe te Culemborg op de Consumenten Inspiratie Dag op zondag 22 september van 10-17 uur en ETC Design Experience (vakbranche only) op maandag 23 september van 10-17 uur.  

Meer informatie:
La Aurelia Design
Industrieterrein De Steiger 77
1351 AE Almere
info@la-aurelia.com
www.la-aurelia.com 

Publicatiedatum: