Producent uit Zevenhuizen presenteert in house4kitchen dé trends voor 2020

Welke keukens gaan het helemaal worden in 2020? Welke werkbladen en accessoires passen in die trends? En hoe kun je ‘oude’ spulletjes er leuk mee combineren? 

Dekker Zevenhuizen presenteert in house4kitchen dé trends voor 2020: Eternal Rocks en Soft Reflections. En de vertaling daarvan in concrete kleuren, materialen en accessoires in alle prijsklassen. 


Eternal Rocks

Keukentrends Eternal Rocks en Soft Reflections
Thuis willen we ontsnappen aan de drukte om ons heen en weer tot onszelf te komen en daarbij creëren we onze eigen rituelen. Dat is precies waar het om gaat bij de trend Eternal Rocks. Daar horen imposante en soms ruwe vormen en een kerkelijke, monumentale uitstraling bij. De veelal natuurlijke materialen en kleuren zijn sober en ingetogen. We zijn zuinig op onze wereld, en hechten aan duurzame materialen. In de Eternal Rocks-stijl worden beton, hout, marmer en steen gecombineerd. Accentkleuren zijn terra en blauw.


Soft Reflections

In Soft Reflections zien we vooral spiegelingen, gekleurd glas en lichtreflecties met iriserende kleuren. Om dat futuristische op een sfeervolle manier in huis te halen, voegen we zachte stoffen, nude tinten en pastels toe. En om in al die transparantie toch wat privacy te creëren, maken we schermen en nisjes. In de Soft Reflections-stijl worden glas, marmer, rvs en chromen of metallic accessoires gecombineerd met accenten van neon of iriserende kleuren.

Noviteiten 2020
Welke nieuwe maar ook bestaande materialen, kleuren en producten passen in die trends? Dekker heeft de vertaling gemaakt naar de Nederlandse keuken, en presenteert in september zijn splinternieuwe collectie.

Presentatie collectie 2020 in house4kitchen 
Dekker Zevenhuizen presenteert zijn noviteiten in house4kitchen. De collectie 2020 is een vertaling van de trends naar concrete kleuren, materialen en accessoires in alle prijsklassen. Vooral natuurlijke looks als marmer, hout en beton passen binnen de trend, en krijgen daarom  veel aandacht binnen alle materiaalcollecties. In house4kitchen laat het bedrijf de actuele trends en nieuwste technieken in de keukenmarkt zien, samen met vier andere toonaangevende fabrikanten: Franke, Gaggenau, Next125 en Schülller. 

House4kitchen is geopend van zaterdag 16-09 t/m vrijdag 20-09-2018, dagelijks van 9.00 tot 19.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur.
www.house4kitchen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven