Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
En Passe Partout beschikt over volledig nieuw ingerichte DWI-stand

Haans Lifestyle introduceert eigen merknaam

De vertrouwde HAANS Lifestyle artikelen zullen het label Initials gaan dragen. "Dat staat voor unieke en exclusieve producten met een moderne en hoogwaardige uitstraling. Speciale ontwerpen die zichtbaar met de hand geproduceerd zijn en waarin echte ambacht te herkennen is. Een tijdloze collectie die een stukje 'art-feeling' in het interieur brengt", laat woordvoerster Sandy van Wel namens HAANS weten.

"Met het neerzetten van het eigen label Initials brengen we herkenbaarheid richting de consument. Met het merk kunnen we ons duidelijker profileren binnen de woonaccessoires. Initials geeft een gezicht aan HAANS Lifestyle en laat zien waar we voor staan."

Samen met de verkooppunten werkt HAANS aan de bekendheid. "Samen bouwen we een steeds sterker partnerschap. Herhaling van het Initials label op verschillende manieren en op de producten zal de aandacht van consumenten vergroten en daarmee de verkoop stimuleren. HAANS Lifestyle zal alle foto's op social media kenmerken met de nieuwe merknaam. Door de duidelijke zichtbaarheid van de Initials labels - ook in het verkooppunt - weet de consument dat dit een erkende dealer is. Zo bouwen we samen aan een vertrouwd merk."

Op de stand tijdens de Najaarsvakbeurs in De Woonindustrie is tevens het nieuwe collectieboek 2019 | 2020 verkrijgbaar waar ook de gehele (nieuwe) collectie in vermeld staat.

Passe Partout
Traditiegetrouw werkt HAANS Lifestyle nauw samen met Passe Partout die in DWI tegenover elkaar zitten. Passe Partout heeft de beschikking over een volledig nieuw ingerichte stand met diverse nieuwe spectaculaire modellen en stoffen. Sfeer vindt directeur Dirk Steenbeke belangrijk: "Wij verkopen geen meubelen, maar een beleving. Daar staan we al jaren voor", vertelde hij eerder, tijdens zijn huisshow in Antwerpen.

"Passe Partout is een 'wij-verhaal", liet hij begin juni weten. "We doen het samen, samen rollen we het verhaal van Passe Partout verder uit. Iedereen werkt bij ons met passie en liefde. Het gaat er dan ook niet om 'wat' je doet, maar 'hoe' je het doet. Dat is een gevoel. Dat heb je of dat heb je niet. We willen een warm bedrijf zijn, knuffelen onze klanten. Omdat we ze nog steeds dankbaar zijn dat zij in ons verhaal geloven en onze modellen verkopen."

Meer informatie:
Passe Partout 
Wilfordkaai 10B/C
9140 Temse (Belgium)
info@passepartoutnv.be
www.passepartoutnv.be

HAANS Lifestyle 
Maidstone 24 
5026 SK Tilburg 
+31 13 594 7947 
info@haanslifestyle.com
www.haans.com