Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Koninklijke Peitsman present op InCoDa 2019

"Meest in het oog springende vernieuwing is de Beautifloor PVC collectie"

Op 15, 16 en 17 september zal Koninklijke Peitsman met een grote stand aanwezig zijn op de InCoDa beurs in Gorinchem. Op deze stand zal aandacht zijn voor de introductie van alle nieuwe collecties.

Vorig jaar was Benjamin Hordijk present in de stand van Peitsman.

De meest in het oog springende vernieuwing is de Beautifloor PVC collectie. Deze collectie is uitgebreid met moderne visgraat PVC stroken. Om een prachtige trendy vloer met border te kunnen leggen, zijn dezelfde nieuwe kleuren ook leverbaar als strook van 132 centimeter. Bovendien kunnen deze stroken in blokmotief gelegd worden. Verder is de collectie uitgebreid met een prachtige uni tegel en een geheel nieuwe serie in stroken met houtmotief (Rue).

Verder zijn alle innovatieve Quick-Step laminaatvloeren op de stand aanwezig. Zowel qua dessin als legmethode, mag het neusje van de zalm verwacht worden. Verder zullen alle collecties uitgebreid toegelicht worden door de Peitsman vertegenwoordigers en middels de Quick-Step Academy.

Ook mFLOR laat op de Peitsman stand zijn vernieuwingen voor de komende tijd zien. De bestaande collectie zal aangevuld worden met een prachtige nieuwe visgraat PVC die gebaseerd is op een echte klassieker.

Op de Peitsman stand zijn verder een aantal leveranciers te vinden die van alles kunnen vertellen op het gebied van gereedschap en toebehoren. Zo zijn Janser, Küberit, Collomix, Bea tackers en Snickers werkkleding alle drie de dagen aanwezig.

Voor meer informatie:
Koninklijke Peitsman
www.peitsman.nl

Publicatiedatum: