Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Moedig kandidaten aan tijdens Interieur Collectie Dagen"

NK Woning- en Projectstofferen is bedoeld om waardering te creëren voor het interieurvak

Na de zomer vindt het NK Woning- en Projectstofferen plaats in Evenementenhal Gorinchem. Het kampioenschap wordt gehouden tijdens Interieur Collectie Dagen (InCoDa) 2019. Professionals op het gebied van woning- en projectstofferen zijn uitgenodigd om deel te
nemen aan het NK, waar ze in een losse en sociale sfeer de waardering en bevestiging krijgen van hun expertise.
Tijdens het NK worden er verschillende opdrachten verstrekt, die ruim van te voren aan de deelnemers bekend worden gemaakt.


Het beursteam van Interieur Collectie Dagen en de organisatie van het NKWP. 

"Reden dat wij dit soort wedstrijden organiseren is om weer waardering te creëren voor het interieurvak, om de huidige vakmannen/vrouwen trots te laten zijn op hun vak, maar ook om nieuwe collega’s aan te trekken en leerlingen te werven/enthousiasmeren om voor dit vak te kiezen omdat er tekort ontstaat aan vakmensen in dit ambacht", vertelt de organisatie.



Prijzen
Er zijn drie prijzen te winnen namelijk: 1e, 2e en 3e plaats. Ook zijn er diverse machines/gereedschappen te winnen en iedere deelnemer ontvangt een certificaat.
De wedstrijd zal gehouden worden op zondag 15 september en maandag 16 september (6,5 uur per dag wedstrijd). Iedere deelnemer werkt dus maar 1 dag van 6,5 uur aan de opdrachten. De drie beste deelnemers van deze dagen winnen één van de bovenstaande prijzen. De deskundige en onafhankelijke jury zal op
dinsdag 17 september de prijzen uitreiken.

Materialen en gereedschap
Alle materialen zijn voorradig tijdens het kampioenschap. Tijdens het NK wordt gewerkt met het eigen vertrouwde gereedschap. Het Hout en MeubileringsCollege, WoonTotaal-Academy, INretail en Branche Vereniging Projectinrichting zijn de organisatoren van het nationale
kampioenschap en voeren dit uit in samenwerking met diverse sponsoren. Beursorganisatie van InCoDa (Easyfairs) is de gastheer van NKWP.

Meer informatie:
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem
p.vanderarend@hmcollege.nl

Publicatiedatum: