Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vernieuwingen in iD Square- en iD Inspiration Loose-Lay-gamma

Tarkett combineert designvloeren met hoogwaardige, duurzame tapijttegels

Tarkett brengt de nieuwste kantoortrends tot leven met kwalitatieve designvloeren. De werkvloer – zowel letterlijk als figuurlijk – is vaak bepalend voor de sfeer die een kantoor uitstraalt. De productiviteit van werknemers wordt beïnvloed door hun omgeving en hoe ze zich voelen. Een moderne vloer bepaalt daardoor mede zowel de uitstraling als de productiviteit in een bedrijf.

Eén van de meest recente ontwikkelingen in het productassortiment van Tarkett is Tarkett Fusion: de combinatie van tapijttegels en designvloeren. Binnen dit Tarkett Fusion-concept worden hoogwaardige, duurzame designvloeren en tapijttegels gecombineerd om inspirerende en moderne kantoorvloeren te creëren. Tarkett Fusion biedt verschillende formaten, patronen, kleuren en stijlen aan waardoor de combinatiemogelijkheden eindeloos zijn. Hierbij kan er worden gekozen uit 50 verschillende DESSO-tapijttegelcollecties en drie verschillende LVT designvloeren collecties (iD Inspiration Loose-lay en iD Square).

De combinatie van luxueuze vinyltegels en tapijttegels zorgt voor een verbluffend maar praktisch vloerplan voor iedere werkvloer. Tarkett Fusion is ontwikkeld om inspirerende en moderne kantoorvloeren te creëren van hoogwaardige en duurzame kwaliteit.

Vernieuwingen met nog meer keuzemogelijkheden
Om het Tarkett Fusion-gamma uit te breiden, worden de iD Square- en iD Inspiration Loose-Lay-collecties vernieuwd met tientallen nieuwe designs, afwerkingen en kleuropties. Daardoor is er nu nog meer flexibiliteit mogelijk qua combinaties. De collecties bewijzen de expertise van Tarkett op het gebied van trends in kantoor-, hospitality- en retailomgevingen.

De iD Square-reeks is uitgebreid met 39 nieuwe designs, waardoor het totaal op 50 komt. Gebaseerd op hout, mineralen, textiel en creatieve materialen als de Terrazzo Murano en Cement zorgen deze designs voor de ideale omgeving voor de werknemer die op elke werkplek wordt uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen. iD Square biedt daarentegen nog meer comfort voor werknemers die behoefte hebben aan rust en rustgevende omgevingen.

De iD Inspiration Loose-Lay-reeks dient als de perfecte collectie voor moderne interieurs die veel bezoekers verwelkomen en snel vervangen moeten kunnen worden. Nieuwigheden in deze reeks zijn de marmer- en loofboomafwerkingen en de ‘terrazzo’ dat haast handgemaakt lijkt. Deze collectie maakt het mogelijk om oneindig te blijven combineren, zodat de beste inspiratie naar boven komt.

Meer informatie:
Tarkett
info@tarkett.nl 
www.tarkett.nl

Publicatiedatum: