Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Finale Luxe Vinyl Tegels leggen in Earlswood

Viertal Nederlanders gaat strijd aan met Britten

Op 11 en 12 juli a.s. vindt de finale EK Luxe Vinyl Tegels (LVT) leggen plaats bij opleidingscentrum Floorskills in de UK. Acht finalisten zullen strijden om de titel ‘LVT European Fitter Of The Year 2019’ meldt mFLOR. De competitie is een samenwerking tussen de Nederlandse WoonTotaal Academy en Floorskills (UK). "mFLOR is naast andere vloerenbedrijven trotse Nederlandse sponsor van dit evenement", meldt een woordvoerder van mFLOR. 

Nederland is met een sterk kwartet vertegenwoordigd in de UK. De spannende halve finale vond in mei plaats op de WoonTotaal Academy in Zoetermeer. De vier finalisten: Dave Amweg, Sidney Braspenning, Anco Rijstenbil en Tim Loonstra gaan de strijd aan met de vier gekwalificeerde Britten Gary Haigh, Daniel Jones, Joe Lockhart en Steve Sidney.
Rijstenbil is overigens de huidige Nederlands kampioen woningstofferen 2018. Amweg is een voormalig winnaar van deze titel.

Een blik op een eerder gehouden kampioenschap van LVT .

Open huis
Op vrijdag 12 juli houdt het Britse opleidingsinstituut tevens open huis en zijn vloermerken als Tarkett, Moduleo, Greenflor, Karndean en Harvey Maria, plus aanbieders van toebehoren als Bona, F. Ball en Uzin vertegenwoordigd. Alle aanwezigen op de open huis dag vormen tevens de jury van de competitie.

Meer informatie
Floorskills
www.floorskills.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven