Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Finale Luxe Vinyl Tegels leggen in Earlswood

Viertal Nederlanders gaat strijd aan met Britten

Op 11 en 12 juli a.s. vindt de finale EK Luxe Vinyl Tegels (LVT) leggen plaats bij opleidingscentrum Floorskills in de UK. Acht finalisten zullen strijden om de titel ‘LVT European Fitter Of The Year 2019’ meldt mFLOR. De competitie is een samenwerking tussen de Nederlandse WoonTotaal Academy en Floorskills (UK). "mFLOR is naast andere vloerenbedrijven trotse Nederlandse sponsor van dit evenement", meldt een woordvoerder van mFLOR. 

Nederland is met een sterk kwartet vertegenwoordigd in de UK. De spannende halve finale vond in mei plaats op de WoonTotaal Academy in Zoetermeer. De vier finalisten: Dave Amweg, Sidney Braspenning, Anco Rijstenbil en Tim Loonstra gaan de strijd aan met de vier gekwalificeerde Britten Gary Haigh, Daniel Jones, Joe Lockhart en Steve Sidney.
Rijstenbil is overigens de huidige Nederlands kampioen woningstofferen 2018. Amweg is een voormalig winnaar van deze titel.

Een blik op een eerder gehouden kampioenschap van LVT .

Open huis
Op vrijdag 12 juli houdt het Britse opleidingsinstituut tevens open huis en zijn vloermerken als Tarkett, Moduleo, Greenflor, Karndean en Harvey Maria, plus aanbieders van toebehoren als Bona, F. Ball en Uzin vertegenwoordigd. Alle aanwezigen op de open huis dag vormen tevens de jury van de competitie.

Meer informatie
Floorskills
www.floorskills.com

Publicatiedatum: