Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Geschikt voor alle soorten vloerbedekkingen'

Nieuwe collectie ondertapijten Estillon

De nieuwe Black Uni ondertapijten range van Estillon is een collectie die geschikt is voor alle soorten vloerbedekkingen zoals een dry back PVC/LVT, Click-PVC, composiet, laminaat of houten vloer.

Door de akoestische onderlaag hebben de ondertapijten goede geluidsisolatiewaarden. Naast huishoudelijk gebruik dus ook ideaal voor projecten zoals bijvoorbeeld appartementen complexen.

De Black Uni  bestaat uit 6 ondertapijten, waarvan er 3 een brandveiligheid certificaat (Bfl-S1) hebben. De verschillen tussen de rollen tapijt ligt hem naast dit certificaat in de dikte van het product. Zo is er een ondertapijt van 1.5, 2 en 3 mm dik.

Eigenschappen
De rollen Black Uni kunnen zowel zwevend als verlijmd geïnstalleerd worden. De ondertapijten voldoen aan de hoogste eisen volgens de EPLF en MMFA. Ook is het geschikt voor rolstoelbelasting. Daarnaast heeft het product een hoge densiteit – Class CS3 – CS > 400kPa en CE gekeurd. 

Meer informatie:
Estillon
www.estillon.nl

Publicatiedatum: