Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Gietvloer biedt een zekerheid van 99% om scheuren op te vangen"

EPI voegt Superbase gietvloer toe aan collectie

EPI, Nederlands fabrikant van kunststof (giet)vloeren, voegt de Superbase gietvloer toe aan de collectie. De vloer is uitgerust met een speciaal membrane om scheurvorming te voorkomen tot wel 2,5 mm. "De scheurvrije gietvloer biedt een zekerheid van 99 procent om scheuren op te vangen. Hiermee is de vloer zeer geschikt voor nieuwbouwwoningen. Het systeem is ook zeer geschikt voor appartementen aangezien de vloer tot wel 20dB contactgeluid reduceert", vertelt een woordvoerder.

De Superbase gietvloer bestaat uit een of meer onderlagen, een gietlaag en een matte aflak. De vloer is aan te brengen over een bestaande (tegel)vloer of in combinatie met vloerverwarming. "Naast deze eigenschappen is de gietvloer nagenoeg onderhoudsvrij en kleurvast. Zonlicht zorgt namelijk niet voor vergeling of verkleuring, wat vaak wel wordt gedacht. En met een gemiddelde levensduur van veertig jaar en de sterke eigenschappen, is de Superbase gietvloer ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld kantoor- en winkelinrichtingen", vervolgt EPI.

Natuurlijke grondstoffen
De producten van EPI bevatten grotendeels natuurlijke grondstoffen als biopolymeren en natuurlijke vulstoffen en pigmenten. Een EPI Superbase gietvloer is bijvoorbeeld na de gebruiksperiode te recyclen tot vulstof voor een nieuwe vloer. Epi: "De Superbase gietvloer biedt een groot scala aan kleuren en diverse kleurcombinaties. EPI heeft hiervoor de EPI Colour Collection ontwikkeld met een pallet van Solid en Blend kleuren. Een Solid kleur betreft één kleur voor een strakke uitstraling, een Blend kleur een mix van twee kleuren voor een natuurlijke betonuitstraling. De vloer is alleen binnen toepasbaar en geschikt voor onder andere woningen, kantoren, scholen en ziekenhuizen.

Meer informatie:
EPI Group
Duikboot 1
3991 CK Houten
info@epigroup.nl
www.epigroup.nl

Publicatiedatum: