Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Voor Carl Hansen & Son

De hoogste omzet in 111 jaar

Het Deense bedrijf Carl Hansen & Son Holding heeft haar jaarrekeningen voor het jaar 2018 gepresenteerd en registreerde voor de negende keer op rij een omzetstijging. Vorig jaar bereikte de wereldwijde vraag naar de Deense designklassiekers van de meubelfabrikant een nieuw hoogtepunt. De omzet van 84,1 miljoen euro is daarmee de hoogste in de 111-jarige geschiedenis van het bedrijf.

Carl Hansen & Son behaalt sterke resultaten in al zijn exportmarkten. Het bedrijf noteerde een bijzonder indrukwekkende groei in Noord-Amerika en Europa (respectievelijk + 45,5% en + 32%). Volgens de resultaten van vorig jaar is Carl Hansen & Son goed op weg om de verkoopdoelstelling van 134 miljoen euro in 2022 te behalen, aldus Moebelkultur.

Ondanks de toenemende internationale vraag en groei op alle markten kwam het nettoresultaat van 1,4 miljoen euro niet overeen met het resultaat van voorgaande jaren. Afgezien van de impact van investeringen en eenmalige kosten op het resultaat, heeft de aanhoudende hitte in Europa in de zomer van 2018 ook de hele sector getroffen. 

In het volgende fiscale jaar zal Carl Hansen & Son zijn collectie uitbreiden met een reeks ontwerpen, ontworpen door enkele grootste meubelontwerpers van Denemarken. Onder de nieuwe ontwerpen behoren de "Huntsman Chair", de "Contour Chair" en "Dekstoel" serie voor gebruik buitenshuis door Børge Mogensen. 

Meer informatie:
Carl Hansen & Son
info@carlhansen.dk  
www.carlhansen.com

Publicatiedatum: