Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vloer voorzien van toplagen afkomstig van 200 jaar oude eik

Nieuwe collectie Lamett op Architect@Work

Op 9 en 10 mei opent Kortrijk Xpo haar deuren voor de 100e editie van Architect@Work. Na een succesvolle deelname vorige maand op Architect@Work Barcelona, stelt Lamett nu ook in Kortrijk haar nieuwe parketcollectie Carcassonne voor. 
Carcassonne is een nieuwe collectie in drielaags parket ontwikkeld door Lamett. Het doel was om esthetisch een stap verder te gaan in vergelijking met alle voorgaande rustieke vloeren.

"De manier waarop de toplagen geselecteerd en voorbereid worden is uniek en onderscheidend. Specifieke rustieke toplagen, afkomstig van een 200 jaar oude eik, worden uitgekozen op basis van de grootte van de knopen en scheuren. Spinthout wordt hierbij vermeden. Het idee is om de knopen en scheuren volledig open te laten, tenzij een deel van de lijmlaag zichtbaar wordt. De toplagen worden buiten in rekken gedroogd gedurende meerdere weken wat het karakter van de planken nog meer naar boven brengt. De originele zaaggroeven van de zagerij blijven zichtbaar. 

Lamett is tijdens Architect@Work Kortrijk te vinden in stand 118.

Meer informatie:
Lamett Europe
info@lamett.eu
www.lamett.eu

Publicatiedatum: