Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe Algemeen Directeur voor STEEL

Fornuizenproducent STEEL laat weten dat per 1 april 2019 Christian Borsboom benoemd is tot Algemeen Directeur van de dochteronderneming STEEL-Benelux B.V. gevestigd in Leidschendam. In deze functie volgt hij Frans-Anno Tweebeeke op.

President Auro Pro en Vice president Frans Anno Tweebeeke: ''In de afgelopen drie jaar is Christian (zie foto) er met enthousiasme in geslaagd, STEEL middels een groot en hecht dealernetwerk succesvol te presenteren en hebben de dealers er inmiddels voor gezorgd, dat STEEL bij vele blije consumenten staat te pronken.''


Christian Borsboom

''Wij zijn ervan overtuigd, dat de verdere ontwikkeling van STEEL in Nederland en BelgiĆ« met de passie en onder de verantwoording van Christian, samen met de klant voor een verdere groei zal zorg dragen.'' 

Als mede-eigenaar van STEEL s.r.l Italiƫ zal Frans-Anno Tweebeeke voor het bedrijf vanuit de fabriek met diverse projecten actief betrokken blijven bij de voortgang van STEEL s.r.l.
 
Over het bedrijf
STEEL is als producent van fornuizen instaat, door per commissie te produceren, te voldoen aan de individuele wensen van de consument. 

Meer informatie:
STEEL
www.steel-cucine.com

Publicatiedatum: