Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Event dat zich richt op luxe en boutique hoteliers

Forbo Flooring neemt met boutique-hotel deel aan eerste Independent Hotel Show

Forbo Flooring neemt in mei met een boutique-hotel deel aan de eerste Independent Hotel Show in de RAI Amsterdam; een event dat al zes jaar succesvol in Londen wordt gehouden en zich richt op luxe en boutique hoteliers.

Forbo’s stand laat een mini-boutique hotel zien met entree, lobby, restaurantgedeelte, en een bad- en slaapkamer. Zo showt de vloerproducent op de show de Coral-schoonloop systemen voor de entree, de vloeren Allura en Flotex by Starck voor het horecagedeelte, Step antislip vinyl voor de sanitaire gedeeltes en Westbond-tapijttegels voor de slaapkamer. Al deze vloeren spreken Forbo’s eigen kleurtaal en zijn daarom te mixen en matchen, zoals ook te zien zal zijn op de stand.

De Independent Hotel Show werd in 2012 in Londen opgericht om de gemeenschap van onafhankelijke luxe en boutique hoteliers samen te brengen, te ondersteunen en te inspireren. De beurs in Amsterdam biedt onder andere een conceptlab met de hotelkamer van de toekomst en een blik op klimaatbewustzijn in het hotelwezen, veel seminars in het conference programma, netwerkmogelijkheden in de zogenaamde lobby en suite, en zo’n 120 hoogwaardige exposanten.

De Independent Hotel Show wordt gehouden op 8 en 9 mei 2019 in de RAI Amsterdam. Forbo is te vinden in stand E21.

Meer informatie:
Forbo Flooring
www.forbo-flooring.nl
www.independenthotelshow.nl

Publicatiedatum: