Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gebaseerd op eiken ontwerp en verkrijgbaar in zes natuurlijke kleuren

mFLOR presenteert Reservoir Oak vloer

mFLOR presenteert een nieuwe collectie vloeren genaamd Reservoir Oak. Duurzaamheid, milieu en 'terug naar de natuur' zijn belangrijke thema's, die de kleur van de nieuwe Reservoir Oak-collectie hebben bepaald. De serie is gebaseerd op een eiken ontwerp en is verkrijgbaar in zes natuurlijke kleuren. Hierdoor is de vloer geschikt voor een interieur met een rustige en natuurlijke sfeer.

Het mFLOR Reservoir eikengamma is ontworpen met een afmeting van 121,92 x 22,86 cm en heeft een totale dikte van 2,0 mm en een slijtlaag van 0,3 mm, waardoor het geschikt is voor zwaar huishoudelijk en licht commercieel gebruik. De eikenhouten LVT-vloer heeft een minimale hoeveelheid loopgeluid, is slijtvast en 100% waterdicht, waardoor het gemakkelijk is om de vloer te onderhouden en schoon te maken. De vloer is ook geschikt voor vloerverwarming en -koeling.

Bij mFLOR is veiligheid en gezondheid eerste prioriteit. Daarom voldoen de vloeren niet alleen aan de hoogste normen van het ECHA voor interieurtoepassingen, ze zijn ook in overeenstemming met de standaard die is vastgesteld voor weekmaker in speelgoed en verzorgingsproducten voor kinderen. 

Meer informatie:
mFLOR
Koppelstraat 23 
7391 AK Twello
contact@mflor.com
www.mflor.com
  

Publicatiedatum: