Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vloerencollecties goed ontvangen op Domotex

Het in Twello gevestigde vloerenbedrijf mFLOR kijkt terug op een succesvolle Domotex. In vier dagen tijd ontving mFLOR bestaande en nieuwe klanten in het naast de beurs in Hannover gelegen Radisson Blu hotel en presenteerde met trots de twee nieuwe Glue Down collecties. Zowel de 25-05 Abstract collectie als de natuurlijk ogende eiken 20-03 Reservoir Oak collectie ontvingen positieve reacties.

De stand op de Domotex beurs.

Vooral de Abstract collectie trok veel bekijks door het bijzondere vintage cross-over design, wat de vloer een zachte, textielachtige uitstraling geeft. De Abstract collectie is verkrijgbaar in zes aansprekende kleuren met het tegelformaat van 91,44 x 45,72 cm. De tegels zijn 2,5 mm dik en voorzien van een 0,55 mm dikke slijtlaag waardoor de vloer geschikt is voor zwaar projectmatig gebruik.

De Reservoir Oak collectie, met stroken van 121,92 x 22,86 cm, geeft de vloer een natuurlijke uitstraling en is ook verkrijgbaar in zes aantrekkelijke kleuren. De stroken zijn 2,0 mm dik en voorzien van een 0,30 mm dikke slijtlaag waardoor de vloer geschikt is voor zwaar huishoudelijk en licht projectmatig gebruik.

Naast de twee nieuwe collecties deed mFLOR ook een vooraankondiging voor haar Rigid Board merk Solcora. Een nieuwe tegel collectie met een steen uitstraling, gebaseerd op mFLOR’s populaire Nuance collectie. Voor de Solcora Nuance collectie zijn de zes beste kleuren van de mFLOR Glue Down Nuance collectie geselecteerd. De tegels zijn verkrijgbaar in de populaire rechthoekige afmeting van 90,7 x 45 cm, zijn 4,5 mm dik en hebben een slijtlaag van 0,55 mm waardoor het product geschikt is voor zwaar projectmatig gebruik. De Solcora Nuance collectie wordt in april verwacht.

De vloeren van mFLOR en Solcora zijn onderhoudsvriendelijk, geschikt voor vloerverwarming, slijtvast, krasbestendig en bieden de vloeren een aangenaam loopgeluid. Door de ultra lage emissie van vluchtige organische stoffen is de vloer bovendien gunstig voor de gezondheid.

Meer informatie:
mFLOR
marketing@mflor.com
www.mflor.com

Publicatiedatum: