Horecava reageert laaiend enthousiast op introductie BALR.-boxspring

Bram Groos van Brouwers Bedding: "Ik weet 100% zeker dat dit geen eendagsvlieg wordt"

Het zijn drukke tijden voor Bram Groos van Brouwers Bedding. Na het bekend worden dat zijn bedrijf BALR.-bedden gaat verkopen, is hij bedolven onder de positieve reacties. Op de Horecava, die vandaag (donderdag 10 januari) zijn laatste dag beleefd, is de eerste BALR.-boxspring in het bijzijn van Demy de Zeeuw officieel gepresenteerd. Groos loopt al dagen met een big smile rond. "Mijn gevoel is overweldigend. Ik weet 100% zeker dat dit geen eendagsvlieg gaat worden", blikt hij vooruit.

Bram Groos (links) met oud-voetballer Demy de Zeeuw op de BALR.-boxspring, die op de beurs Horecava zijn debuut beleefde.

Nog maar drie weken geleden berichtte nieuwsplatform Wonen360 dat de directieleden Demy de Zeeuw en Juul Manders van BALR. (een populair kledingmerk met een omzet van tien miljoen euro per jaar) hun handtekening onder een samenwerkingscontract met Brouwers Bedding hadden gezet. Op de Horecava, de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor professionals in de foodservice, is de eerste BALR.-boxspring officieel gepresenteerd. Demy de Zeeuw gaf daarbij acte de présence. "Het is prachtig om te zien hoe bezoekers van de horecabeurs met BALR.-kleding aan met een brede grijns onze stand binnenstappen." 

"Alle hoteliers willen zo'n kamer", overdrijft Groos een klein beetje, maar het geeft wel aan dat de animo onder hoteleigenaren groot is. "In hotels in Utrecht, Gilze Rijen, Den Bosch, Eindhoven en Amsterdam worden al kamers ingericht waar BALR.-boxsprings komen te staan. Kunnen geïnteresseerden alvast proefslapen. We willen in dit stadium dan ook zoveel mogelijk BALR.-slaapkamers in hotels in gaan richten", geeft Groos aan.

Primeur
OOST Slaapcomfort aan het Zeeburgerpad in Amsterdam heeft als winkel de primeur in Nederland: daar is een volledig ingerichte BALR.-slaapkamer te zien. "OOST is een prachtige zaak waar het BALR.-concept prima past. Directeur-eigenaar Eric Mostert is erg enthousiast. Hij heeft ook voetballers als klant", weet Groos.
"Ik ben de afgelopen weken door verschillende beddenspeciaalzaken gebeld met de vraag of ze ook BALR.-boxspring mogen gaan verkopen. Daar ben ik natuurlijk blij mee. En laten we eerlijk zijn: als ondernemer zou je hartstikke stom zijn als je geen BALR.-bed in je showroom zou willen."

De komende maanden wordt door Brouwers Bedding verder gewerkt aan de uitbreiding van het assortiment. "We trekken dit door naar november, dan hebben we een totaalconcept klaar. Op Meubelbeurs Brussel willen we een stuk of vier boxsprings presenteren.
De komende periode gaan we op zoek naar moderne woonwinkels die BALR.-slaapkamers willen gaan verkopen. We richten daarbij ons vizier op bedrijven als Woonboulevard Poortvliet, Pot Interieur Axel, Eijerkamp Meubels in Zutphen en Veenendaal, Piet Klerkx (die verschillende zaken heeft) enzovoorts.
Laten we eerlijk zijn: de retail heeft de afgelopen jaren door de opkomst van internetverkopen flinke klappen gehad. Nu wordt het omgedraaid: via de site van onder meer BALR. worden BALR.-slaapkamers gepromoot die belangstellenden vervolgens in woonwinkels kunnen gaan bekijken en waar ze proef kunnen gaan liggen. Kortom, dit biedt volop kansen voor de retail. Als je als beddenzaak BALR.-producten in je assortiment op gaat nemen, dan kun je jaren vooruit", voorspelt commercieel directeur Bram Groos, die al 25 jaar in het beddenvak zit en sinds 2015 mede-eigenaar van Brouwers Bedding is waar hij samen met beddengoeroe en vakman Thieu Brouwers de scepter zwaait. 

16 miljoen volgers
Op social media heeft BALR. 16 miljoen volgers. Er zijn veel mensen die zich met BALR. willen identificeren en vooral van dit merk producten in huis willen.
De BALR.-bedden zitten tussen sjiek en modern in en gaan minimaal € 3800 kosten. Ze worden voorzien van allerlei gadgets, zoals bijvoorbeeld ingebouwde geluidsboxen met Bluetooth. 

Brouwers Bedding is een bedrijf dat een breed scala aan slaapartikelen volgens eigen fabricaat - met productielijnen in Nederland en Duitsland - aanbiedt op de Europese markt. Sinds juni 1997 is Brouwers Bedding actief bezig met het verzorgen van een, zoals ze zelf zeggen, mooie, degelijke, kwalitatieve, eigentijdse en prijsbewuste collectie. Het bedrijf levert aan de retail en hotelbranche in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Ierland en Curaçao.

Op Facebook heeft BALR. bijgaand filmpje gepost waarop door volgers heel enthousiast wordt gereageerd.

Meer informatie:
Brouwers Bedding BV
Polluxstraat 25 
5047 RA Tilburg
Tel.: 013 53 53 550 
info@brouwers-bedding.nl
www.brouwers-bedding.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven