Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Introductie 100% gerecycled ondertapijt op Domotex

Vrijdag 11 januari gaat de Domotex van start, de toonaangevende vakbeurs voor vloerbedekkingen die plaatsvindt in Hannover (Duitsland). 

Tijdens deze beurs toont ondervloerenproducent Estillon haar nieuwste ontwikkelingen, naast haar complete assortiment ondervloeren, ondertapijten en gereedschappen. 

Estillon denkt graag mee over een gezonde en duurzame toekomst. In dat kader brengt het een 100% gerecycled ondertapijt op de markt. Een 5 mm dik ondertapijt vervaardigt van 100% gerecyclede PET flessen, geschikt voor huishoudelijk gebruik. Mocht het tapijt zijn werk gedaan hebben, dan kan het weer gerecycled worden. Het vloerenbedrijf helpt zo mee aan een circulaire economie.


Estillon is te vinden in Hall 11, stand A35. De beurs vindt plaats tot en met 14 januari. 

Met meer dan 50 jaar ervaring in ontwikkeling, advies en productie van ondertapijten, ondervloeren en accessoires heeft Estillon, naar eigen zeggen, een leidinggevende positie in de markt.

Meer informatie:
Estillon
+ 31 (0)24 6485348
info@estillon.nl
www.estillon.com 

Publicatiedatum: