Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Samen met Pfennings Wooncentrum Sittard en Bosgoed Groothandel bv

COREtec®Official Partner van Fortuna Sittard

Voetbalclub Fortuna Sittard heeft COREtec® als nieuwe Official Partner verwelkomd. Samen met Pfennings Wooncentrum Sittard en Bosgoed Groothandel bv heeft de vloerbedekkingsfabrikant gezorgd voor nieuwe vloeren in de Businsess Club, diverse skyboxen en Brasserie 54. Commercieel manager Jiry Funke van Fortuna Sittard: “We proberen de hospitality bij Fortuna Sittard stapsgewijs naar een nóg hoger niveau te tillen. De samenwerking met COREtec®, Pfennings Wooncentrum en Bosgoed Groothandel helpt ons bij het realiseren van die doelstelling. Onze Business Partners zijn in hun nopjes met de nieuwe ‘look and feel’ van de diverse ruimtes in het stadion. Wij als Fortuna zijn dat uiteraard ook.”

Van links naar rechts Philiep Caryn – Richard Geukens Zaakvoerder Pfennings Wooncenter Sittard – Ivo Pfennings Managing Director Fortuna Sittard – John Fredrix Vertegenwoordiger Bosgoed – Jiry Funke Commercieel Manager Fortuna Sittard.

Jan Dossche – President USFloors International, is heel tevreden met installatie COREtec® vloeren in Stadion Fortuna Sittard:  “Nadat USFloors de voetbalstadions van Sporting Lokeren en Beerschot – Wilrijk van nieuwe COREtec® vloeren voorzien had, hebben we nu een heel mooie referentie met het voetbalstadion van Fotuna Sittard in de Nederlandse Eredivisie. We zijn fier om Official Partner te zijn van Fortuna Sittard tussen wereldmerken als McDonalds, KPN en Telegaaf. Sportsponsoring is de laatste decennia enorm geëvolueerd. Sport is emotie. Het genereert heel wat media-aandacht en bereikt de juiste doelgroep. Voetbal is wereldwijd en ook in Nederland de meest gemediatiseerde sport, dus ideaal geschikt om de ‘wereldkampioen’ in watervaste meerlagige pvc vloeren –COREtec® - te promoten. De duizenden bezoekers van Fortuna Sittard kunnen de COREtec® vloeren op vele locaties in het voetbalstadion bewonderen."

“COREtec® werd uitverkoren omwille van de unieke eigenschappen en de ideale toepassing in een renovatie omgeving. Onze nuchtere Noorderburen hebben al lang de kostenbesparende voordelen begrepen van een eenvoudig te plaatsen, hoogwaardige water- en slijtvaste planken- of tegelvloer zonder afbraakwerken of (dure) voorbereidingswerken. Slechts 8mm dikte, gemakkelijk in onderhoud en met zorgvuldig gekozen decoren maken van COREtec® de geschikte oplossing voor premium lokaties waar veel volk voorbijkomt", aldus Jan Dossche.

Pfennings Wooncentrum, een bekende woninginrichter uit Sittard, was verantwoordelijk voor het leggen van de COREtec®-vloeren. “Toen Fortuna Sittard nog niet actief was in de Eredivisie, waren wij al actief binnen de club. We zijn dan ook erg trots dat steeds meer mensen nu kunnen genieten van onze COREtec® vloeren in de businessruimte, Skybox 54, de bestuursskybox en Brasserie 54. Er zijn al overeenkomsten getekend voor een nóg verdere uitbreiding in het stadion als het gaat om onze vloeren”, aldus directeur Richard Geuken.

Bosgoed Groothandel zorgde voor de distributie van de COREtec® vloeren. “Een geweldige samenwerking waar ik persoonlijk erg trots op ben. Ik ben al jarenlang supporter van Fortuna Sittard en vind het geweldig dat wij verantwoordelijk zijn voor de distributie van de vloeren in het stadion. In de connectie tussen Pfennings Wooncentrum en COREtec® heb ik erg veel vertrouwen", laat Accountmanager John Fredrix namens Bosgoed Groothandel weten.


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven