Auping Plaza Cruquius van Goodnight Slaapkamers wint eerste prijs

"Ik dacht even dat we de Joop Zoetemelk Auping Plaza van Nederland waren"

Drie jaar achter elkaar eindigde Auping Plaza Cruquius van Goodnight Slaapkamers op de tweede plaats. "We dachten dat we de Joop Zoetemelk Auping Plaza van Nederland waren geworden, maar nu hebben we dan toch eindelijk de eerste prijs gewonnen", zegt een blije Ronny Grimbergen. De salesmanager is trots op de beker, die een mooie plek in de showroom heeft gekregen. Auping Plaza Cruquius mag zich een jaar lang dé beste Auping Plaza van Nederland noemen, omdat het team de hoogste omzet heeft behaald.

V.l.n.r. Hans van Zalk (accountmanager Auping), Ronny Grimbergen (Salesmanager Goodnight Slaapkamers - Auping Plaza Cruquius), John van der Klaauw (directeur/eigenaar Goodnight Slaapkamers - Auping Plaza Cruquius) en Hans Kokkeel (sales director Auping).

"Hoeveel omzet we hebben gedraaid? Dat mag ik helaas niet vertellen. Maar ik ben er in ieder geval trots op dat we de best verkopende Auping-winkel van Nederland hebben.
In 2014 was het de laatste keer dat we de hoofdprijs wonnen. Eigenlijk is het al jaren stuivertje wisselen met de collega's van Auping Plaza Utrecht, die nu tweede zijn geworden", weet Grimbergen.
Nederland telt zo'n 40 Auping Plaza's (die het complete Auping-assortiment in huis hebben) en circa 60 select winkels. 

Direct na de bekendmaking dinsdagavond vierde het management een feestje. Woensdag knalde de champagne in de speciaalzaak en vandaag, donderdag 13 december, is er taart.

De grootste
Goodnight Slaapkamers is volgens Grimbergen al ruim 25 jaar "de grootste slaapkamer van Nederland". De speciaalzaak is te vinden op Woonboulevard Cruquius en beslaat een toonzaal van liefst drie etages met een vloeroppervlakte van 5000 m². Daar is een breed assortiment te vinden van boxsprings, lattenbodems, matrassen, ledikanten, kasten op maat, slaapbanken, waterbedden, nachtkastjes, commodes, bedtextiel van hoeslakens tot spreien, dekbedden en kussens. 

Heel veel merken
Het bedrijf voert een reeks van merken zoals onder andere Auping (Plaza), Bedding concepts, Eastborn, Fjorda, Innovation, Jensen, Kuperus, Nolte, Norma, Novamobili, Pullman, Sealy, Slizing, Swissflex, Tempur (Premium reseller), Ubica, Van Houdt en Velda (Veldeman bedding). Tevens heeft Goodnight Slaapkamers kastenstudio’s van Nolte, Slizing en het Italiaanse Novamobili.

Soep
Ronny Grimbergen: "We hechten als team veel waarde aan de showroom. Alles moet er elk moment van de dag tiptop bij staan. Eén dag in de week loopt er ook een styliste rond. Daarnaast vinden we vakkundigheid belangrijk. Elke teamlid heeft kennis van zaken. Sommige collega's lopen al meer dan 20 jaar bij ons rond.
En het klinkt cliché, je hoort het ook overal: maar beleving creëren is eveneens een must. We hebben een koffiecorner, soms trekken we een flesje wijn open, in de winter krijgen de klanten soep. Dat zijn allemaal zaken die voor een prettig sfeertje zorgen."

Bij Goodnight Slaapkamers werken in totaal 25 mensen, inclusief de buitendienst (bezorging, montage etc.)

Meer informatie:
Goodnight Slaapkamers
Woonboulevard Cruquius Plaza
Spaarneweg 18
2142 EN CRUQUIUS
T. 023 - 5293984
info@goodnight.nl  
www.goodnight.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven