Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nog een winnaar Mooiste Stand op Masters of LXRY

Het Nederlandse Skygate en het Zwitsers Bauwerk Parkett zijn, evenals de stand House of Art - waarover Wonen360 dinsdag al berichtte(*), op de lifestylebeurs Masters of LXRY tot prijswinnaar van de verkiezing Mooiste Stand uitgeroepen.

V.l.n.r. Joost de Bruijn (Plinten & Profielen Centrale B.V.), Andrea van Es (Vloerenhuis Amsterdam), Dave van Maanen (Vloerenhuis Amsterdam), Anne-Marleen & Paul de Nooy (Skygate - Stalen binnendeuren) Jim Bouwmeester (Jim Bouwmeester Vloeren) bij de winnende stand.

In hun stand op de beurs hebben zij laten zien wat de juiste combinatie van stalen binnendeuren en hoogwaardige vloeren voor de sfeer en uitstraling van een interieur kunnen betekenen.

Sfeerfoto van de betreffende stand.

De premium luxe beurs van Europa vond plaats van 6 tot en met 10 december. Voorafgaand aan de opening werd een VIP-avond georganiseerd, waar genodigden konden aanschuiven in 's werelds grootste pop-up sterrenrestaurant M34.

Andrea van Es, Eric van Es, Jim Bouwmeester en Joost de Bruijn. 

De luxueuze lifestyle beurs had een oppervlakte van 42.500 vierkante meter en werd gehouden in de Rai Amsterdam. Tal van Genius Edition ondernemers en bedrijven exposeerden daar hun producten.

(*)www.wonen360.nl