Orac Decor®, gespecialiseerd in kroonlijsten, plinten & indirecte verlichtingsprofielen, staat graag garant voor kwaliteit en vraagt van haar installateurs dezelfde normen en waarden. Om die reden start het van oorsprong Belgische bedrijf in Nederland de opleiding Master Installer, die wordt gelanceerd via kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder.

Orac Decor® ontwikkelt en produceert al meer dan 40 jaar decoratieve afwerkingsproducten voor het interieur. Van functionele plint tot karaktervolle kroonlijst, producten met de onbegrensde vrijheid om stijl en persoonlijk karakter in het interieur te benadrukken. Hoewel de installatie relatief eenvoudig is, ontvangt Orac Decor® vanuit projecten steeds vaker de vraag naar kwalitatieve installateurs. Om die reden wordt gestart met de opleiding Master Installer.  Orac Decor® hoopt hierdoor te komen tot een selectief, landelijk netwerk dat ingezet kan worden voor toekomstige projecten.

Nick Polm van De Betere Schilder: “Wij denken dat dit een uitgelezen mogelijkheid is om je vakmanschap in te zetten en het is een mooie aanvulling op het schilderwerk. Het kan zeker bijdragen aan een breder dienstenpakket en bijbehorende omzet en winst.” Leden van De Betere Schilder krijgen als eerste de gelegenheid om zich voor deze opleiding in te schrijven. Zij ontvangen een speciaal starterspakket.

De opleiding Master Installer omvat twee dagen, inclusief hotelovernachting. Na afloop wordt er een beoordeling ingepland op de werklocatie van de installateur. Wordt de opleiding met succes afgerond, dan zal deze worden ingeschakeld bij projecten-aanvragen via Orac Decor®.

Aanmelden voor de Master Installer Academy kan via: nederland@oracdecor.com voor onderstaande data:
- 28 & 29 november 2018
- 10 & 11 januari 2019
- 19 & 20 februari 2019
- 14 & 15 oktober 2019

Meer informatie over deze opleiding is te zien via het volgende filmpje: www.youtube.com/debetereschilder

Meer informatie:
Orac Decor®
Biekorfstraat 32
8400 Oostende
Telefoon +32 59 80 32 52
info@oracdecor.com
www.oracdecor.com