Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nieuwe vloerreeks bevat tien levensechte steendessins

Introductie COREtec Mega Stone Collection

COREtec®, pionier op het vlak van watervast meerlaagse vloeren, houdt de Mega Stone Collection boven de doopvont. De nieuwe vloerreeks bevat tien levensechte steendessins die elk interieur een robuuste uitstraling verschaffen. COREtec® SOUNDcore dient als basis voor de Mega Stone Collection en staat garant voor optimale akoestiek, comfort én degelijkheid.

Het Amerikaanse bedrijf US Floors van de Vlaming Piet Dossche zit niet stil en laat opnieuw enkele innovaties los op de wereld. Als uitvinder van de watervaste meerlaagse vloerencategorie COREtec® the original lanceert het bedrijf nu de Mega Stone Collection: een vloerenreeks die het uitzicht van een echte stenen vloer koppelt aan de sterke prestatie van een watervaste meerlaagse zwevende vloer met een onderlaag uit kurk.

Tien steendesigns geven elk interieur een natuurlijke, robuuste look. Een vierzijdige V-groef verleent de afgewerkte vloer een dynamisch karakter. De afmetingen van de vloerplank bedragen 471 mm x 915 mm: een stevig formaat dat de nodige grandeur oplevert. De totale vloerdikte van de Mega Stone Collection bedraagt 8 mm, waarvan 0,55 mm slijtlaag is.

COREtec® the original is volgens de fabrikant dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem. COREtec® the original is kortweg onverwoestbaar!

De COREtec® SOUNDcore-technologie vormt de basis van de Mega Stone Collection. Air pockets in het kernmateriaal maken van the Mega Stone Collection stille vloeren die akoestisch dempen. De flexibiliteit en de rigiditeit zorgen ervoor dat ze uitermate geschikt zijn voor installatie op bestaande vloeren; ideaal dus voor renovatie. Geen nood aan een extra ondervloer, de vloer waarop COREtec® wordt aangebracht tekent niet door in het materiaal.

Meer informatie:
www.coretecfloors.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven