Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Squid lanceert nieuwe kleur raamtextiel op Biënnale Interieur 2018

Squid is een nieuwe manier om je raam eenvoudig doch stijlvol te bekleden. De transparante, zelfklevende stof van Belgische makelij beschermt je privacy, is zonwerend en vereist bovendien geen enkel ophangsysteem. Op Biënnale Interieur 2018, die vandaag (donderdag) van start is gegaan, wordt Squid Coal gelanceerd, de nieuwste kleur binnen het gamma van zelfklevend, transparant textiel. Squid Coal is, zoals de naam het al zegt, een zwart textiel en speelt hiermee in op dé trend in design en wonen. Klassieke witte elementen zoals keukens, badkamers, tegels, etc. worden zwart. Daarom is gekozen voor Squid Coal, een designalternatief voor klassiek witte voilegordijnen.

Het gepatenteerde product is de allereerste transparante stof die als zelfklevend gordijn fungeert. Squid oogt lichter en strakker dan z’n klassieke variant, is volgens ingewijden stijlvoller dan raamfolie of glasgordijntjes en bovendien efficiënt.

Squid is een raambekleding die je op elk soort raam kan installeren, ongeacht het type glas, de vorm of de grootte. Ronde, driehoekige of ruitvormige ramen? Een dakraam? Een veranda of glazen koepel? Zolang het glas is, past Squid erop! Bovendien heb je geen gordijnrail of optreksysteem nodig, dat maakt de installatie heel simpel. Een andere look? Squid verplaatsen? Het textiel kan verwijderd en verplaatst worden, zonder sporen achter te laten of aan kleefkracht te verliezen op een ander oppervlak.

Meer informatie:
www.squid.be

Publicatiedatum: