Squid is een nieuwe manier om je raam eenvoudig doch stijlvol te bekleden. De transparante, zelfklevende stof van Belgische makelij beschermt je privacy, is zonwerend en vereist bovendien geen enkel ophangsysteem. Op Biënnale Interieur 2018, die vandaag (donderdag) van start is gegaan, wordt Squid Coal gelanceerd, de nieuwste kleur binnen het gamma van zelfklevend, transparant textiel. Squid Coal is, zoals de naam het al zegt, een zwart textiel en speelt hiermee in op dé trend in design en wonen. Klassieke witte elementen zoals keukens, badkamers, tegels, etc. worden zwart. Daarom is gekozen voor Squid Coal, een designalternatief voor klassiek witte voilegordijnen.

Het gepatenteerde product is de allereerste transparante stof die als zelfklevend gordijn fungeert. Squid oogt lichter en strakker dan z’n klassieke variant, is volgens ingewijden stijlvoller dan raamfolie of glasgordijntjes en bovendien efficiënt.

Squid is een raambekleding die je op elk soort raam kan installeren, ongeacht het type glas, de vorm of de grootte. Ronde, driehoekige of ruitvormige ramen? Een dakraam? Een veranda of glazen koepel? Zolang het glas is, past Squid erop! Bovendien heb je geen gordijnrail of optreksysteem nodig, dat maakt de installatie heel simpel. Een andere look? Squid verplaatsen? Het textiel kan verwijderd en verplaatst worden, zonder sporen achter te laten of aan kleefkracht te verliezen op een ander oppervlak.

Meer informatie:
www.squid.be