Om textuur en elegantie toe te voegen aan het interieur, heeft Vescom een rijk assortiment textiele wandbekleding toegevoegd aan de collectie. Het bedrijf maakt gebruik van een breed scala aan technieken en kleurtonen om de schoonheid van materialen te benadrukken. Tegelijkertijd voldoen de producten aan de eisen van de internationale projectmarkt.

De producten van Vescom omvatten alle kleuren uit het spectrum. Van luxueuze zijde tot pure en natuurlijke uitstraling van linnen. Deze kleuren brengen geavanceerde technieken onder de aandacht. Architecten maken veel gebruik van deze soort wandbekleding omdat dit een sfeer van exclusiviteit creëert in een ruimte. 

De wandbekleding is rijk, tactiel, elegant en bestand tegen intensief gebruik. Hiermee is het ook geschikt voor commerciële projecten als hotels, modeboetieks en bestuurskamers. 

De textiele wandbekleding kan onder andere toegepast worden in vergaderruimten. 

De collectie is rijk aan materialen en technieken: linnen, zijde, katoen; geweven, glad geperst, geprint, geborduurd en lasergesneden. Voor de architect of binnenhuisarchitect is er genoeg keuze uit tal van oppervlakten en structuren om het juiste product te vinden voor elk project. 

Ondanks de industriële productie lijkt de textiel wandbekleding van Vescom met de hand gemaakt. Het vakmanschap is nog steeds voelbaar.

Meer informatie:
Vescom
Email: nederland@vescom.com 
www.vescom.com