Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

'Een eerlijke deal'

Verflabel draagt bij aan mooiere wereld

Circa 2 miljard mensen hebben geen directe toegang tot schoon drinkwater. Dit gebrek leidt tot verspreiding van ernstige ziektes. Wereldwijd sterven er dagelijks een grote hoeveelheid mensen aan de gevolgen hiervan, waaronder 1000 kinderen. 

De Vesting Foundation realiseert samen met partners ter plaatse waterinstallaties op locaties waar dat het hardst nodig is. Het doel is schoon drinkwater voor duizenden mensen bereikbaar en realistisch te maken. Ook is het doel levens te kunnen redden, voor nu en in de toekomst. Met elke vijf liter verkochte LAB Eco Paint kunnen zij een persoon voorzien van zuiver drinkwater. ''Zo draagt elke aankoop van een verfblik bij aan een mooiere wereld. Een eerlijke deal'', aldus Robert Schellekens, oprichter van Vestingh. 

Robert Schellekens presenteerde de Lab Colour Collection op de vt wonen & design beurs. 

De LAB Colour Collection is geïnspireerd op Nederlands industrieel erfgoed en bijzondere elementen uit de natuur. Het team van designers is op zoek gegaan naar deze kleuren. 

De Wallpaint van LAB colour is een matte muurverf voor binnen en buiten gebruik. Deze is ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Ook voldoet de verf aan het Franse A+ label, dat een schoon binnenklimaat garandeert. Bij de productie van de verf wordt veel aandacht besteed aan het milieu. 

Het label Vestingh heeft allerlei eigen lakken, verven en coatings. Dit varieert van badkamer- tot vloercoatings. Deze producten zijn in diverse glansgraden, hoeveelheden en kleuren verkrijgbaar. Ze zijn gespecialiseerd in het mengen van kleuren en kunnen elke gewenste kleur mengen. Ook heeft het verflabel een heuse kleurenwand die geïnspireerd is op de laatste trends en kleuren. Deze wand bestaat uit 162 kleuren. Elk jaar komen er 6 trendkleuren bij. 

Meer informatie:
Vestingh
Email: info@devestingh.nl 
www.vestingh.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven