Luxaflex brengt een nieuwe collectie vouwgordijnen op de markt, Elegant Wonen en Tijdloos Wonen. De collecties zijn op maat gemaakt en bestaan uit een breed palet van decoratieve en functionele stoffen. Deze zijn verkrijgbaar in meer dan 100 items die aansluiten op de laatste interieurtrends. 

Tijdloos Wonen biedt een functionele basisoplossing met tijdloze stoffen, die in elke interieurstijl passen; van modern en strak tot een romantische en klassieke inrichting. De Elegant Wonen-serie biedt een aantal luxere, slimme bedieningsopties, zoals de powerview motorisation: een systeem dat de zonwering op afstand laat bedienen. Ook heeft de collectie een rijke verscheidenheid aan luxe stoffen. 

Silvia Jagtenberg van Luxaflex Nederland vertelt: ''Vouwgordijnen creƫren veel warmte en huiselijkheid, waardoor deze sfeerbepalend zijn in je interieur. Door twee nieuwe collecties aan ons portfolio toe te voegen bieden we voor iets wat wils, passend bij elk budget en iedere stijl. De Tijdloos Wonen collectie biedt een prachtige basisoplossing voor iedereen, terwijl bij Elegant Wonnen collectie luxe stoffen en comfort centraal staan.''

Meer informatie:
Luxaflex Nederland
www.luxaflex.nl