KEK Amsterdam lanceert een collectie behangcirkels en behangpanelen. “Hiermee geef je een ruimte in een mum van tijd een compleet nieuwe sfeer, zonder dat je meteen je hele muur hoeft te behangen. De behangcirkels en -panelen bieden uitkomst voor wie het interieur een snelle upgrade wil geven. Perfect om een saaie muur in korte tijd om te toveren tot een echte blikvanger”, laat een woordvoerder weten

Behangcirkels zijn stijlvolle afbeeldingen, geprint op premium kwaliteit vliesbehang, in de vorm van een grote cirkel met een diameter van maar liefst 190 cm. Het behang bestaat uit vier reeds rond gesneden delen die samen een cirkel vormen. Geweldig als blikvanger boven je bed of in je werkkamer. “Hiermee haal je een eyecatcher met unieke uitstraling in huis.”

De behangcirkels zijn verkrijgbaar in verschillende prints, zoals Delfts blauwe bloemen, een wolkendek of grote bloemen uit de Gouden Eeuw. Ook zijn er diverse zwart-wit prints, met bijvoorbeeld bomen, goudvissen of tropische landschappen. Over een aantal maanden volgt er een nieuwe collectie behangcirkels voor de kinderkamer.
Naast de cirkels zijn ook de behangpanelen helemaal nieuw. Met een behangpaneel bepaal je zelf (net als bij de cirkels) op welk deel van de muur je hem aanbrengt. Plaats hem bijvoorbeeld boven je bed of bank, of helemaal links of rechts van je muur in de woonkamer. Het aanbrengen is heel eenvoudig, omdat elk paneel uit drie losse behangbanen bestaat. In no time zit je behangpaneel strak tegen de muur.

De behangpanelen hebben een afmeting van 142,5 cm breed bij 180 cm hoog en zijn verkrijgbaar in verschillende originele prints. Muren kunnen verrijkt worden met bijvoorbeeld een prachtige zwaan, een tropisch landschap, een bananenboom of een afbeelding van het wereldberoemde melkmeisje van Vermeer.
Familiebedrijf KEK Amsterdam is in 2010 opgericht door Evert, Bas en Barbara Kok. Wat begon als een droom om met elkaar een creatief bedrijf te beginnen, is inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd merk in muurdecoratie. Van geschilderde bloemen uit de Gouden Eeuw tot wandvullende tekeningen uit bekende kinderboeken: de behangcollecties van KEK Amsterdam zijn geschikt voor elk interieur. Naast behang verkoopt KEK Amsterdam ook muurstickers, posters en prints op hout.

Meer informatie:
www.kekamsterdam.com