Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Akoestische panelen met groot absorberend vermogen

De geheel met de hand vervaardigde, akoestische panelen van Studio Stix uit Rotterdam zijn behalve functioneel ook exclusief vormgegeven. De zogeheten Acoustic Stix-panelen laten een visueel beeld naast de aaibaarheid en het akoestisch effect van het materiaal zien.

De oorsprong van het werk is de associatie met het bos. Verhalen die spelen of zouden kunnen spelen, associaties, het bos geeft zich nooit helemaal prijs.

Deze losse, afzonderlijk aan de wand te bevestigen panelen zijn in 26 verschillende kleuren en diverse afbeeldingen verkrijgbaar. De panelen hangen met een eenvoudig systeem bestaande uit keeplatten los tegen de wand en zijn gemakkelijk te verwisselen.

De ondergrond van de panelen bestaat uit 100% gerecycled polyester, waarvan 60% gemaakt van Pet flessen (Pet Felt). Pet Felt is duurzaam en heeft een groot geluid absorptievermogen, mede door het gebruik van lontwol. De geteste geluidabsorptie van de panelen laat een hoge score zien van maar liefst 0,91 op een schaal van 0,00 - 1,00.

Meer informatie:
STUDIO STIX
Email: studio@studiostix.com 
www.studiostix.com

Publicatiedatum: