Er is een nieuw verfconcept op de markt gebracht: Lifestyle. Deze is speciaal voor woon- en interieurwinkels en stylisten, waarbij de drempel verlaagd is om verf te verkopen.

Na een pilot is het verfbedrijf er klaar voor om het nieuwe concept verder uit te rollen: de interieurwinkel hoeft geen grote voorraad in de winkel te hebben liggen. Ook is er geen mengmachine nodig, omdat de gewenste kleur direct vanuit de fabriek geleverd wordt. Zo kan de winkel gelijk adviseren en leveren. Hierdoor zijn grote investeringen voor woon- en interieurwinkels niet noodzakelijk en kunnen maandelijks terugkerende kosten bespaard blijven. Er zijn 70.000 kleuren mogelijk. Ook voor interieurstylisten is er een speciale module. Stylisten adviseren vaak in kleur. Waarom dan ook niet meteen die kleur leveren? Stylisten kopen rechtstreeks in bij de fabriek van Global Paint en krijgen hierbij ondersteuning. Er zijn verschillende modules:  een 2 meter brede kleurenwand met pc tot alleen maar kleurenwaaiers. Het assortiment bevat muurverf, lakken, krijtverf etc. Ook zijn de verfbenodigdheden verkrijgbaar, zodat de klant direct thuis aan de slag kan. 

Wanneer een stylist de kleurenwaaier binnen heeft, krijgt die een account in de webshop. Via de productwijzer kan gemakkelijk het juiste product worden gekozen. De verf wordt besteld, Global Paint maakt deze op kleur en binnen twee werkdagen wordt de verf geleverd, bij de stylist, de woon- of interieurwinkel of bij de klant. Daarna wordt de factuur gestuurd naar de desbetreffende persoon. Twijfelt de klant over een kleur? Dan is het mogelijk eerst een kleurinjectie te bestellen, waar een proefvlakje mee opgezet kan worden.

Meer informatie:
Lifestyle by Global Paint
Contactpersoon: Ilse Balvers
Email: info@lifestyleverf.nl
Tel: 048- 759 51 60
www.lifestyleverf.nl