Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jaarlijks feest behangindustrie met ontwerpers, winkeliers en fabrikanten

1 - 7 oktober week van het behang

Komende week is het de ‘International wallpaper week 2018’, een jaarlijks feest van de behangindustrie dat samen wordt gevierd met ontwerpers, winkeliers en fabrikanten. Tijdens deze week worden door Graham&Brown diverse activiteiten ontwikkeld en zullen ambassadeurs zoals Julien Macdonald en Kelly Hoppen tonen hoe behang heel gemakkelijk ingezet kan worden om een kamer te transformeren en uitdrukking te geven aan je eigen persoonlijkheid.

Dit jaar wordt de International Wallpaper week voor de vierde keer gehouden. In Engeland opende Graham & Brown vorig jaar een pop up restaurant in hartje Soho waar zij het couture behang van Julien Macdonald introduceerde. Tijdens deze week moet behang in de spotlight komen te staan, zo vindt Graham&Brown. “Terwijl wordt getoond hoe gemakkelijk behang te gebruiken is, willen we mensen aansporen om te experimenteren.”
Als een van de grootste onlinespelers op de markt heeft Graham&Brown, een toonaangevende fabrikant van behang en verf, een app ontwikkeld voor het visualiseren van patronen en kleuren aan de muur. De app is onlangs gelanceerd via de App Store, men kan direct zien hoe de kamer eruitziet met het nieuwe behang. Ook kan men zich in een kamer bewegen om het ontwerp vanuit iedere hoek te bekijken met verschillende lichtbronnen. Tevens is het mogelijk een close-up te krijgen van het ontwerp zodat je alle details kunt bekijken

Bron:
www.homecomfortpress.nl

Meer informatie:
Graham & Brown
www.grahambrown.com
www.wallpaperweek.com

Publicatiedatum: