Komende week is het de ‘International wallpaper week 2018’, een jaarlijks feest van de behangindustrie dat samen wordt gevierd met ontwerpers, winkeliers en fabrikanten. Tijdens deze week worden door Graham&Brown diverse activiteiten ontwikkeld en zullen ambassadeurs zoals Julien Macdonald en Kelly Hoppen tonen hoe behang heel gemakkelijk ingezet kan worden om een kamer te transformeren en uitdrukking te geven aan je eigen persoonlijkheid.

Dit jaar wordt de International Wallpaper week voor de vierde keer gehouden. In Engeland opende Graham & Brown vorig jaar een pop up restaurant in hartje Soho waar zij het couture behang van Julien Macdonald introduceerde. Tijdens deze week moet behang in de spotlight komen te staan, zo vindt Graham&Brown. “Terwijl wordt getoond hoe gemakkelijk behang te gebruiken is, willen we mensen aansporen om te experimenteren.”
Als een van de grootste onlinespelers op de markt heeft Graham&Brown, een toonaangevende fabrikant van behang en verf, een app ontwikkeld voor het visualiseren van patronen en kleuren aan de muur. De app is onlangs gelanceerd via de App Store, men kan direct zien hoe de kamer eruitziet met het nieuwe behang. Ook kan men zich in een kamer bewegen om het ontwerp vanuit iedere hoek te bekijken met verschillende lichtbronnen. Tevens is het mogelijk een close-up te krijgen van het ontwerp zodat je alle details kunt bekijken

Bron:
www.homecomfortpress.nl

Meer informatie:
Graham & Brown
www.grahambrown.com
www.wallpaperweek.com