Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe generatie raambekleding Luxaflex®

Sinds kort is het slimme bedieningssysteem PowerView® Motorisation van Luxaflex®, marktleider op het gebied van raambekleding, verkrijgbaar in een vernieuwde versie. Een van de vernieuwingen is dat de PowerView® Hub van dit bedieningssysteem nog gemakkelijker verbinding met andere slimme systemen in huis maakt, bijvoorbeeld met Google Home of Amazon Alexa. Hierdoor is het mogelijk om de raambekleding via spraak te besturen. Ook zijn er drie extra kleuren van de Pebble® Remote toegevoegd en is een nieuw model van de PowerView® Repeater beschikbaar.



Met PowerView® Motorisation speelt Luxaflex® in op de smarthometrend doordat het mogelijk is de raambekleding automatisch te bedienen via tablet of smartphone. Om dit nog gemakkelijker te maken, is het mogelijk om de PowerView® Hub – die draadloos verbindt met het wifi-netwerk in huis – te koppelen aan andere domotica-technologieën die momenteel op de markt zijn, zoals Google Home en Amazon Alexa. Ook is dit systeem ontworpen om compatibel te zijn met Apple® iOS en Android om het gemak van een draadloos huis verder uit te breiden. In de Hub worden alle instellingen opgeslagen en de persoonlijke scènes van de raamdecoratie geactiveerd. Daarnaast is PowerView® nu ook te bedienen via Homey met de bijbehorende App.

Naast de nieuwe, mooi vormgegeven Hub is ook de PowerView® Repeater voorzien van een nieuw model in meerdere regelbare LED-kleuren, waardoor de sfeer volledig aan te passen is aan de persoonlijke wensen op dat moment. De Pebble® afstandsbediening was al verkrijgbaar in zeven stijlvolle kleuren en nu zijn hier de kleuren Oyster, Ecru en Mist aan toegevoegd.

Meer informatie:
Luxaflex
Contactpersoon: Silvia Jagtenberg
Tel: +31 (0)184 67 4209
Publicatiedatum: