Om muggen buiten te houden heeft Luxaflex®, marktleider op het gebied van raamdecoratie, de collectie hordeuren uitgebreid met twee nieuwe hordeuren: de rolhordeur Sencillo en de Plissé Hordeur Volare.De nieuwe Sencillo rolhordeur is voorzien van vlak gaas, waardoor het gaas minder snel vervuild raakt. Daarnaast kan deze hordeur op iedere positie blijven staan – dit is niet mogelijk bij andere rolhordeuren. Ook zijn de onder- en bovenzijde voorzien van een borstel welke uitwaaien van het gaas beperkt. Voor extra grote breedtes is de Sencillo Grande uitermate geschikt, want met een maximale breedte van maar liefst twee meter en een hoogte van drie meter, zijn ook grotere raam- of deuroppervlaktes geen probleem. De Plissé Hordeur Volare heeft een maximale breedte van 1.8 meter en een hoogte van 2.8 meter.

De hordeuren zijn verkrijgbaar in vier standaard RAL-kleuren: wit, crème, zilver en antraciet. Daarnaast is het ook mogelijk om de hordeur in iedere andere RAL-kleur te bestellen. Hierdoor is het mogelijk om de profielkleur af te stemmen op de kleur van het kozijn. Daarnaast hebben deze hordeuren van hoogwaardig aluminium een inbouwdiepte van slechts 25 millimeter en een elegante slanke uitstraling. Dit functionele design maakt de hordeur passend in iedere interieurstijl.

Daarnaast is er keuze uit diverse typen zwart of grijs gaas, zoals extra sterk gaas – tegen scherpe nagels van huisdieren – en pollenwerend gaas. 

Meer informatie:
Luxaflex
Contactpersoon Silvia Jagtenberg
Tel: +31 (0)184 67 4209
Email: s.jagtenberg@luxaflex-nederland.nl