Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Piet Boon breidt productportfolio vloeren uit

De internationaal gerenommeerde Studio Piet Boon bundelt haar krachten met SENSO-harsvloeren en breidt haar productportfolio voor vloeren uit met een geheel nieuwe exclusieve collectie harsvloeren: Piet Boon van Senso. 

De collectie is het resultaat van het tijdloze creatieve handschrift van de Studio en de expertise van SENSO. Deze is gebaseerd op drie materiële concepten Titan, Fusion, Grain en bestaat uit acht exclusieve ingetogen kleuren: Smoke, Bone, Shell, Pebble, Mud, Terra, Slate en Forest.


Vloeren vormen een belangrijk onderdeel van elk interieur en bepalen in grote mate hoe een ruimte wordt ervaren. Piet Boon van Senso is ontstaan ​​vanuit de behoefte om de woonervaring van Studio Piet Boon te verrijken met een ander soort vloerbedekking. De uitgebalanceerde collectie is gebaseerd op de filosofie van de studio: evenwicht tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit. Piet Boon by Senso is gemaakt van hoogwaardige natuurlijke materialen en bestaat uit acht ingetogen kleuren, zodat elk interieur is voorzien van een tijdloos Studio Piet Boon-karakter.De Piet Boon-collectie is dus gebaseerd op drie materiële concepten. Fusion biedt een gladde matte afwerking en wordt gemaakt door twee kleuren handmatig te mengen. Voor Grain heeft SENSO de mogelijkheid onderzocht om de Fusion-collectie een getextureerd uiterlijk te geven zonder het gebruik van marmer of ander inslagmateriaal. De vloer is 'gepeperd' met vuurgedroogd kwarts en vervolgens gepolijst in drie stappen. Hierdoor ontstaat een geschuurd effect dat de vloer een prachtige textuur geeft. De Titan-collectie is geïnspireerd op de oude Terrazzo-vloeren uit Italië. Hiervoor wordt gebroken marmer gemengd met cement en vervolgens gepolijst. In tegenstelling tot de eeuwenoude vloeren is de Titan-lijn niet vatbaar voor scheuren, omdat echt Italiaans marmer wordt gemengd met biopolymeer. Het resultaat is een prachtige afwerking die een leven lang meegaat en volledig naadloos kan worden geplaatst. De Piet Boon by Senso-collectie is verkrijgbaar in de zes SENSO-showrooms.

Meer informatie:
Studio Piet Boon 
Tel: (020) 722 00 20

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven