Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beddenplein.nl moet na reeks van klachten nu ook faillissement slikken

Afgelopen week heeft de rechtbank Breda de firma Rough Company B.V., handelend onder de bedrijfsnaam Beddenplein.nl, in staat van faillissement verklaard. Mr. Stefan van der Horst is tot curator benoemd.


Opvallend is dat de website www.beddenplein.nl nog gewoon in de lucht is.

Online beddenwinkel Beddenplein.nl kreeg de afgelopen maanden veel klachten, dat resulteerde in een faillissement afgelopen week. De Consumentenbond raadde zelfs af om er te bestellen, en het programma Kassa besteedde ook aandacht aan de problemen (zie onderstaansde video). Klanten klaagden over gebrekkige service, lange wachttijden na aanbetalingen, vertraagde of incomplete leveringen, en een terugbetalingstermijn die niet aan de wettelijke eisen voldeed. Het faillissement werd aangevraagd door een externe partij.

De woordvoerder van Beddenplein.nl, die erg geschrokken was van alle commotie, verwacht dat de komende tijd meer duidelijkheid zal brengen over de impact van het faillissement op alle betrokken partijen. Klanten moeten echter rekening houden met het feit dat ze mogelijk geen geld terug zullen krijgen, gezien de prioritering van schuldeisers bij de afhandeling van het faillissement.



Meer informatie:
Beddenplein.nl
www.beddenplein.nl