Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interfloor lanceert nieuwe Dynamic Vinyl kwaliteiten

Interfloor lanceert nieuwe Dynamic Vinyl kwaliteiten: Dynamic Versailles en Dynamic Hongaarse Punt. Dynamic Versailles, is geïnspireerd op het klassieke Versailles-patroon maar met een moderne twist. Terwijl Dynamic Hongaarse Punt gekenmerkt wordt door de Hongaarse punt, een onderscheidende variant op het moderne visgraat patroon.


Dynamic Versailles (links) en Dynamic Hongaarse Punt (rechts).

Dynamic Versailles
De Dynamic Versailles is uitgerust met de geavanceerde Black Tex Back-technologie van Interfloor. Wat niet alleen zorgt voor duurzaamheid en slijtvastheid, maar ook bijdraagt aan geluidsisolatie en thermische efficiëntie. Deze eigenschappen maken de vloer niet alleen stijlvol maar ook functioneel.

Wat de Dynamic Versailles opvallend maakt, is het blokkenpatroon dat de uitstraling van gevlochten houtwerk nabootst. Deze klassieke en tegelijkertijd eigentijdse stijl, voegt een vleugje chique toe aan elke ruimte. Met een warme en authentieke uitstraling die de natuurlijke schoonheid van hout weerspiegelt. Het geweven blokpatroon voegt een extra dimensie toe, waardoor de vloer zowel eigentijds als tijdloos is. De Dynamic Versailles is beschikbaar in een kleurenpalet van zes tinten, variërend van lichte kleuren tot aan diep zwart.

Dynamic Hongaarse Punt
Ook de Dynamic Hongaarse Punt heeft de voordelen van de Black Tex Backing. Oftewel stijlvol en modern in iedere ruimte, praktisch en gemakkelijk in onderhoud. Met zijn Black Tex Back is de Dynamic Hongaarse Punt duurzaam en slijtvast. De innovatieve zwarte achterkant verbetert niet alleen de stabiliteit van de vloer maar zorgt ook voor geluidsisolatie en warmtebehoud, waardoor een comfortabele leefomgeving ontstaat. Tevens is de Hongaarse punt goed te combineren met vloerverwarming.

Deze unieke vinylkwaliteit is verkrijgbaar in een scala van zes kleuren, variërend van lichte tinten tot aan diepbruin en zwart. De veelzijdigheid maakt het gemakkelijk om de perfecte match te vinden voor verschillende interieurstijl, of het nu gaat om een eigentijdse woning of een zakelijke omgeving.

Meer informatie:
Interfloor
www.interfloor.nl

Publicatiedatum: