Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interfloor lanceert drie nieuwe vinylkwaliteiten

Vloerenfabrikant Interfloor komt met een reeks vernieuwde vinylkwaliteiten. Naast dat de Modern Wood- en Modern Stone-collectie uitgebreid zijn, wordt de collectie Construct-S gelanceerd.



Nieuwste vinylkwaliteit
Construct-S is de nieuwste vinylkwaliteit van Interfloor. "Het biedt niet één, maar twee verbluffende ontwerpen om uit te kiezen. Van een klassiek blokpatroon tot een eigentijds, tweekleurig hexagon patroon. En het kleurenpalet? Dat varieert van tijdloos zwart-wit tot gedurfd rood en groen", aldus Interfloor.

Deze vloer is ontworpen met praktische bruikbaarheid in gedachten. Het is vochtbestendig, waardoor het perfect is voor gebruik in ruimtes zoals keukens en badkamers. Daarnaast biedt het uitstekende geluiddempende eigenschappen, wat zorgt voor een rustige en comfortabele leefomgeving. In combinatie met de Natural Look en Feel geeft het iedere ruimte een authentieke sfeer.



Modern Wood
De Modern Wood-serie biedt maar liefst 14 houtdessins, inclusief 4 elegante visgraatmotieven. De Modern Wood-collectie staat bekend om zijn stijlvolle uitstraling en budgetvriendelijkheid, en behoudt alle voordelen van PVC-vinyl vloeren. Nu zijn echter drie visgraatdessins toegevoegd aan het assortiment, waardoor de collectie nog veelzijdiger wordt.

Met een totaal van 14 verfijnde houtdessins belooft de Modern Wood-collectie een hyperrealistisch uiterlijk te bieden, dankzij de geavanceerde 'Natural Look & Feel'-technologie. Deze technologie weerspiegelt de warme en natuurlijke uitstraling van echt hout, terwijl het de duurzaamheid en eenvoudige installatie van PVC-vinyl behoudt.



Modern Stone
Ten slotte heeft ook Modern Stone heeft een upgrade gekregen. "Met maar liefst acht dessins om uit te kiezen, biedt de Modern Stone collectie een overvloed aan mogelijkheden voor het creëren van stijlvolle en praktische interieurs", laat Interfloor weten.

Een van de meest opvallende toevoegingen aan de collectie is de uitbreiding van de marmerlook, nu verkrijgbaar in drie kleuren. "Deze marmerachtige patronen brengen een vleugje luxe en elegantie in elke ruimte. Voor liefhebbers van een meer traditionele esthetiek biedt de collectie ook twee nieuwe kleuren Portugese tegels, die de charme van klassieke tegelvloeren weerspiegelen met een eigentijdse twist."

Daarnaast introduceert Interfloor een selectie van steen- en betonlooks in verschillende tinten grijs. Deze veelzijdige dessins zijn perfect voor wie op zoek is naar een moderne en industriële uitstraling voor hun interieur.

Meer informatie:
Interfloor
Adelaarstraat 6
8064 AH Zwartsluis
038-3866222
[email protected]
www.interfloor.nl

Publicatiedatum: