Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw hoofd marketing en productmanagement MeisterWerke

Frank Thiesmann (50) heeft sinds 1 februari 2024 de leiding van marketing en productmanagement bij MeisterWerke Schulte GmbH overnemen. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en verwevenheid van deze twee gebieden om de bestaande marketing- en productontwikkelingsprocessen van het bedrijf te bundelen en te optimaliseren.



Frank Thiesmann brengt uitgebreide ervaring mee uit verschillende managementposities in marketing (B2B en B2C), meest recentelijk als hoofd Marketing D-A-CH / BeNeLux / Scandinavië / Noord-Italië bij EGGER Holzwerkstoffe in Brilon.

“Ik ben blij dat we Frank Thiesmann voor deze uitdagende taak bij MEISTERWERKE hebben kunnen aanwerven. Hierdoor kunnen we ons productportfolio nog nauwkeuriger afstemmen op de eisen van de markt en ons procesoptimalisatiepotentieel bij de productontwikkeling en marketing vergroten”, zegt Stefan Pföhler, marketing- en verkoopmanager bij MeisterWerke.

Meer informatie:
MeisterWerke GmbH
Johannes-Schulte-Allee 5
D-59602 Rüthen
+49 2952 816-0
info@meisterwerke.com
www.meisterwerke.com

Publicatiedatum: